Zorja Pajić uradila usne! Pevačica pokazala podlive i koliko je proces bolan (VIDEO)

13.06.2023

13:09

0

Ni ona nije odolela trendu estetskih korekcija

Zorja Pajić uradila usne! Pevačica pokazala podlive i koliko je proces bolan (VIDEO)
Zorja Pajić - Copyright ATAImages/G. G. Printscreen TikTok/ zorja__

Zvezda „Granda“ Zorja Pajić nije odolela trendu estetskih korekcija, te se i ona, kao i brojne njne koleginice podvrgla uvećanju usana. 

Naime, kako je navela, već duže vreme planira da uveća usne, a sada je konačno skupila hrabrosti da to uradi. Iako ne izgleda baš prijatno i nakon korekcije su prisutni podlivi, pevačica je bila odlučna u svojoj nameri. 

- Idemo da radimo usta. Već dugo razmišljam o tome i došla sam do zaključka da to zaista želim i da mi je važno i da to nema nikakve veze sa tim kako ljudi mene vide, već kako ja sebe vidim na fotografijama, na snimcima, u ogledalu na kraju krajeva. Mislila sam da je prolazno, međutim zaista dugo razmišljam o tome i odlučila sam da probam da vidim kako će biti - rekla je na svom TikToku Zorja, a potom pokazala i kako je tekao sam proces stavljanja hijalurona:

- Dakle stavljamo hijalurom koji odlazi nakon šest meseci, godinu dana. Stavljamo 0,5 mililitara sve ukupno - objasnila je Zorja koja je nekoliko dana nakon intervencije bila modra od uboda, da bi se kasnije situacija smirila, a ona dobila željeni efekat.

- Evo posle sedmog dana izgleda kao da ništa nisam ni radila sa ustima, ali to sam želela - kazala je pevačica. 

Mišljenja njenih pratilaca su bila kao i uvek podeljena, jednima se dopada, dok su drugi smatrali da joj ova intervencija nije bila potrebna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike