Radili su protiv mene! Zorja Pajić bila sabotirana u "Zvezdama Granda": Uskraćivali su me za jako važne informacije

18.08.2022

16:45

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u popularnom takmičenju i pored svog pozitivnog iskustva, imala i neprijatne situacije

Radili su protiv mene! Zorja Pajić bila sabotirana u "Zvezdama Granda": Uskraćivali su me za jako važne informacije
zorja_snimnje_spota_13062022_0040 - Copyright ATAImages/ M.S.

Zorja Pajić postigla je veliki uspeh nakon takmičenja u muzičkom šou programu "Zvezde Granda". Kako je sada izjavila, tamo je i pored svog pozitivnog iskustva, ipak imala i neprijatne situacije.

Naime, kako priznaje pevačica, sabotiranje od strane kolega takmičara je osetila na svojoj koži, što joj tada nimalo nije prijalo.

- Mislim da sabotiranje postoji u svakoj profesiji, a posebno kada se bavite javnim poslom ili pevanjem. Sigurno neću imenovati ljude koji su direktno negativno radili protiv mene, ali postojale su mnoge situacije. Osetila sam ja to i od starijih koleginica, ali najviše tokom takmičenja „Zvezde Granda“ od drugih učesnika. Prilazili su mi i govorili da sam hladna i nadmena. U početku mi je to smetalo i brinula sam, ali sada sam se navikla na to. Plašili su me se, a mislim da je to negde i dobro. Sabotažu sam osetila tako što su me uskraćivali za jako važne informacije koje su se ticale takmičenja. Sva sreća je da sam tada imala Milija kao mentora, pa sam bila u toku šta i kako treba uraditi - objašnjava Pajićeva za Alo i otkriva ko joj se dopada sa naše muzičke scene, kao i kao čiju bi karijeru volela da ima.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Zorja Pajić

- Dopada mi se Edita i volela bih da posedujem njen talenat za pisanje tekstova. Sara Jo mi je takođe fenomenalna. Volela bih da posedujem njenu posvećenost karijeri, a jako mi se dopadaju i njene pesme. Aleksandra Prijović je sjajna pevačica, ima odlične pesme i kad god je slušam osećam se počastvovano - rekla je pevačica i zaključila:

- Volela bih da trajem kao Ana Bekuta i Snežana Đurišić i da imam tako ozbiljne karijere - kratko je objasnila Zorja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike