Ljuba Stanković ima 12 godina i već važi za šmekera: Ima stariju devojku i drže se za ruke

12.06.2023

00:31

1

On se prisetio svojih muzičkih početaka, saradnje sa Severinom, a prokomentarisao je i svoj emotivni život

Ljuba Stanković ima 12 godina i već važi za šmekera: Ima stariju devojku i drže se za ruke
Ljuba Stanković - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Najmlađi pobednik „Pinkovih zvezdica”, čuveni Ljuba Stanković u ovom takmičenju se pojavio sa samo šest godina, a njegova harizma i talenat su oborili sve s nogu. 

Od tog trenutka su mu se otvorila vrata ka estradi, a Ljuba je tu šansu i iskoristio. Nedavno je snimio i svoj prvenac, sarađivao je sa Severinom, a popularnost mu je donela i ljubav. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ljuba Stanković

Iako ima samo 12 godina, Ljuba ima devojku, koja je kako kaže starija od njega, ali to njemu ne smeta, jer odlično funkcionišu. 

- Imao sam devojku iz Bosne sa kojom sam raskinuo, bili smo oko tri meseca zajedno, ali više nismo. Sada imam novu devojku, Jelena se zove, iz Beograda je. Viđamo se često. Volimo da provodimo svaki slobodan trenutak zajedno, šetamo, držimo se za ruke, idemo u bioskop. Starija je od mene godinu dana, ali to nema veze, lepo se snažemo - ispričao je on, otkrivajući na koji način bira kada i gde će nastupati i da li je presudna cena: 

Antonio Ahel/ATAImages
Ljuba Stanković

 

- Ja prihvatan gde ću pevati, određujem svoje nastupe. Moji mi daju slobodu ne forisraju me uopšte. Mene samo zanima gde ću pevati, oko novca se ne interesujem - završio je Stanković. 

  
Kroz takmičenje je najviše pevao numere Jelene Tomašević, a danas Šabana Šaulića. 

- Pevam Šabana Šulića, mnoge njegove pesme. Sve pesme koje pevam osečam ih jer ih pevam za moju dušu. U takmičejnju sam pevao pesme Jelene Tomašević jer sam njih najviše osećao - rekao je Ljuba. 

Ljuba je imao tu privilegiju da ga zapazi pevačica Severina, sa kojom je snimio pesmu Tutorial 2019. godine, a sada se prisetio kako je sve to izgledalo: 

- Morao sam da stojim mirno kao neka figura, što je meni teško palo, jer kao što ste videli u takmičenju sam bio baš živahan. To mi je bio največi problem za vreme snimanja spota. Posle pesme sa Severinom sam išao sa njom na turneju. Imao sam turneje po Srbiji i susednim državama. Ja sam bio iznenađenje publici na njenim nastupima - ispričao je Ljuba Stanković za „Informer TV”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike