Ovako sada izgleda Ljuba Stanković iz ,,Pinkovih zvezdica": Pevačica zanemela kad je dečak pustio glas! (FOTO)

04.01.2021

12:20

0

Pobednik četvrte sezone muzičkog takmičenja i jedan od miljenika nacije sada ima osam godina...

Ovako sada izgleda Ljuba Stanković iz ,,Pinkovih zvezdica": Pevačica zanemela kad je dečak pustio glas! (FOTO)
Copyright Ljuba Stanković ATAImages/Antonio Ahel

Ljubomir Ljuba Stanković oduševio je celu zemlju dok se takmičio u ,,Pinkovim zvezdicama”, a zatim i odneo pobedu u četvrtoj sezoni ovog šoua. Publika ga, takođe, pamti i po duetu sa Severinom (,,Tutorijal”), ali dugo se nije pojavljivao u javnosti.

Međutim, u najnovijem snimku sa Instagrama, osim što je porastao, očito je da Ljubu i dalje krasi veliki talenat. Kada je pustio glas i zapevao, Vesna Zmijanac slušala ga je ćutke i s uživanjem, sudeći po njenom izrazu lica.

Ljuba Stanković i Vesna Zmijanac Printscreen Instagram, Ljuba Stanković

– Iskreno, pošto potičem iz jedne velike muzičke porodice, ja sam počeo sam da pevušim jos sa tri i po godine. S obzirom da i moja sestra peva i da se takmičila u trećoj sezoni, slušajući nju pažljivo dok je vežbala s tatom, još pre takmičenja, otišao sam u svoju sobu da vežbam i nakon nekih pola sata zamolio sam tatu da me čuje – pričao je tada petogodišnjak za ,,Pink”: Otpevao sam pesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pesmu ,,Bato”.

– Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u ,,Pinkove zvezdice”. Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presrećan sam – pričao je nekad Ljuba.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike