Đorđe David o muškim suzama i odricanjima zbog porodice: Osetio sam se nesigurno i poraženo (VIDEO)

16.05.2023

08:30

0

Roker je istakao da su mu ćerka i supruga uvek na prvom mestu

Đorđe David o muškim suzama i odricanjima zbog porodice: Osetio sam se nesigurno i poraženo (VIDEO)
Đorđe David - Copyright 24sedam/Danica Božović

Roker Đorđe David sa suprugom Anom ima ćerku Stašu i, kako kaže, one su mu uvek na prvom mestu. U intervjuu za 24sedam, on je otkrio da li je bio u situaciji da mora da se odrekne nečega zbog porodice i da li je lak na suzama. 

- Porodicu uvek stavljam na mesto broj jedan. Otkako se Staša rodila, ona je na prvom mestu, zatim Ana, a onda moj bend, jer je to moja porodica i identitet. To je moja krv, srce i snaga. Da bih ja bio kako treba, sa strane radim stvari koje me bustuju i drže u fokusu. Porodica je ono što te čini radosnim, ono gde se ulažeš i što ti uzima emociju - kazao nam je on, a onda otkrio i koliko je emotivan:

24sedam/Danica Božović
Đorđe David

- Muška suza je, kažu, najteža. Ja ipak mislim da je ženska. Muškarci koji ne plaču, ja se plašim takvih ljudi. 

Đorđe je izjavio da neretko zaplače i zbog kandidata sa kojima radi, a kao roditelj i kao čovek se osetio nesigurno i poraženo kada se dogodio masakr. 

24sedam/Danica Božović
Đorđe David

- Plakao sam na probi kada je jedan moj kandidat otpevao baladu, ali nisam bio jedini. Imao sam naočare, gledao u patos i kasnije sam video da svi sline. Mi koji se bavimo ovim poslom, kad je emocija u pitanju, te stvari osećamo mnogo snažnije. Mi smo trenirani za takve stvari. Pre toga sam plakao kada se ovaj užas dogodio. Kad čuješ to kao vest, da se dešava preko bare, naravno da je strašno, ali kad se to desilo na devet kilometara od zgrade u kojoj ja stanujem, ta škola je udaljena devet kilometara od škole u koju ide moja Staša, onda osetiš strahovit poraz i tugu. Osetiš se nesigurno, shvataš da postoje paralelni svetovi koje je tehnologija donela i koje klincima mute mozak. Roditeljima želim da kažem da moraju mnogo više vremena i pažnje da posvete deci - istakao je on. 

Ceo intervju Đorđa Davida pogledajte u nastavku:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike