"Ućuti, bre, čoveče, ti si na tabletama koje si debelo promašio!": Viki žestoko skočila na kolegu iz žirija "Zvezda Granda", svi šokirani

20.05.2023

22:49

0

Pevačica nije štedela reči na njegov račun, pogotovo kada ju je izrevoltirao svojom izjavom

"Ućuti, bre, čoveče, ti si na tabletama koje si debelo promašio!": Viki žestoko skočila na kolegu iz žirija "Zvezda Granda", svi šokirani
Viki Miljković - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Večerašnje izdanje emisije "Zvezde Granda" počelo je burno, a sve zbog dvojice kandidata iza kojih stoje kume - Ceca Ražnatović i Viki Miljković.

No, naravno, do sukoba nije došlo između njih dve, već između Viki i Aleksandra Milića Milija, koji je počeo da se raspravlja sa pevačicom u toku njenog izlaganja.

Mili je, naime, bio jedini iz žirija koji nije glasao za njenog kandidata, pa je ona podviknula na njega da to i učini. Međutim, situacija je ostala takva da je Cecin kandidat prošao direktno u sledeći krug, dok je Violetin ostao za baraž.

Printscreen/YouTube, Grand Online
Viki Miljković

- Viki, opet počinješ da pričaš a nemaš znanja iza toga. Jednostavno, ovo je bilo nedovoljno za šest glasova. Kandidat broj dva je mnogo sigurniji i glas mu stoji gde treba, počeo je da oseća binu i odlično napreduje. Bravo!- rekao je Mili.

Viki se pobunila, rekavši da nekada njene kolege nemaju pravo opravdanje za to što njen kandidat ne dobije njihov glas.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Aleksandar Milić Mili

- Što uvek kod mene padne vruć krompir?! Stvarno nemam ništa protiv kada moji kandidati ne dobiju svih šest glasova, ali najviše imam protiv kada ne znaju šta da kažu. Kada postoji pravi argument, prihvatam. Kada neko ne zna zašto ne daje glas, nije u redu - bunila se Viki, dok ju je Mili prekidao pravdajući se da su njegovi argumenti apsolutno na mestu.

- Molim te da ućutiš! Mi ćutimo kada ti pričaš. Non-stop se mešaš. Nemaš pravi argument! – prekinula ga je Miljkovićeva odmah.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Viki Miljković

Kulminaciju je njihova svađa doživela kada je Mili rekao da njen kandidat peva amaterski.

- On peva amaterski?! Sram te bilo! Ti si stvarno na nekim tabletama koje si debelo promašio. Ne znaš šta pričaš. Neću da se nadjačavam sa tobom, kao neka žena si! Ne žena, nego ženturača, alapača. Ućuti, bre, čoveče! Treba da ga stavimo na pijacu da sedne i da krekeće kad prolaze one žene – vidno izrevoltirana dobacila je Viki, a celu situaciju je stišao Saša Popović, koji je stao na Violetinu stranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike