Verica i Marija Šerifović se posvađale u prodavnici! Majka dovela ćerku do bankrota: Neću da platim, idemo!

08.06.2023

15:38

0

Njih dve već neko vreme zasmejavaju javnost u videima koje Šerifovićeva objavljuje na svom kanalu

Verica i Marija Šerifović se posvađale u prodavnici! Majka dovela ćerku do bankrota: Neću da platim, idemo!
Marija i Verica Šerifović - Copyright Youtube screenshot Marija Šerifović

Marija i Verica Šerifović su tandem koji mnogi vole da gledaju, pogotovo u videima koje mlada pevačica objavljuje na svom Jutjub kanalu. 

Nakon Dubaija i Los Anđelesa, njih dve su ponovo u Srbiji, a sada je Marija rešila da ode sa Vericom u nabavku, kako bi napunila frižider. 

- Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj Viton torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica - našalila se Marija na samom početku, a onda se nadovezala Verica na to što Šerifovićeva slabo kuva.

- Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Verica, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

Kada su stigle u prodavnicu, Marija je tražila da se dogovore oko budžeta, te pitala majku da li joj je dovoljno pet hiljada dinara.

- Pa bolje da se vratimo onda odmah kući. Šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš, magare u njemu?! - odbrusila je Vera i nasmejala naslednicu.

Kupovina je počela, Verica je tražila od Marije da je ne požuruje, ali je onda majka izbacila ćerku iz takta, jer je gledala da li da kupi novi toster.

ATAImages/ A.A.
Verica i Marija Šerifović

-Šta će ti to? Je l’ si normalna, neću da platim toster! Polazi! Je l’ razumeš da ne treba da vičeš na mene u prodavnici, jer ću da te ubijem?! - kroz smeh je rekla Marija majci, koja je naposletku odustala od kupovine tostera.

Kada su došli na kasu, račun je ispao 15.600 dinara.

- Dobro ja ću da platim 15.000, a ti daj ovih 600 - rekla je Marija, a onda su otišle kući, gde su se odmah bacile na isprobavanje novih stvari koje su kupile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike