Marija Šerifović u Americi proslavila krsnu slavu: Otkrila šta se našlo na slavskoj trpezi i zašto je Verica bila u agoniji!

22.05.2023

00:31

0

Pevačicinoj majci nije bilo svejedno što će biti daleko od kuće za ovako važan praznik

Marija Šerifović u Americi proslavila krsnu slavu: Otkrila šta se našlo na slavskoj trpezi i zašto je Verica bila u agoniji!
Marija Šerifović - Copyright Printscreen/YouTube/Marija Serifovic

Marija Šerifović je u svojim poslednjim vlogovima pokazala da se nalazi u Americi, u koju često ide, a ovog puta je sa sobom povela i majku Vericu. Zanimljivo je da su one tamo bile i u vreme kada je Marija trebalo da proslavi slavu.

Naime, pevačica proslavlja slavu 12. maja - Svetog Vasilija Ostroškog, a kako je otkrila u najnovijem vlogu, njenoj majci nije bilo svejedno kako će sve pripremiti.

- Verica je bila u agoniji kako će to da se sprovede u delo. Sada pravi slavski kolač i žito. Ja, kao velika pravoslavka, smatram da je slava kolač, žito i sveća. I mislim, Bože me oprosti, ne baš lepe stvari o osobama koje svoje krsne slave pretvaraju u svadbe i svadbena veselja. Za mene je to stvar tradicije, vere i porodice. To je moje mišljenje, možda ja nisam u pravu. I ništa nećeš, Verice, da kuvaš? - rekla je Marija i našalila se sa majkom.

- Šta da kuvam, ženo? Pa jesi rekla da ćeš da poručiš dva burgera? Koga zoveš u Americi, spremamo se sutra, pakujemo, idemo - odgovorila je Verica.

Verica je kasnije u videu otkrila da je ponela iz Srbije slavsku sveću, žito i sve što joj je potrebno da pripremi slavsku trpezu.

Youtube screenshot Marija Šerifović
Marija i Verica Šerifović

Sutradan, na dan slave, Marija je sa majkom obavila sve po tradiciji, a onda su otišle u italijanski restoran, gde su uzele hranu za ručak.

- Odustale smo od burgera. Okadile smo kuću, miriše ceo Los Anđeles. Za danas jedemo nešto kao pileća bečka, jedem pire sa tartufima, a Verica jede tikvice i Minestrone supu sa puno povrća - ispričala je pevačica.

Već narednog dana, njih dve su spakovale kofere i uputile se nazad u Srbiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike