Marija Šerifović otkrila kolika su mesečna primanja njene majke: Verica ima dve penzije, a evo na šta je potrošila novac u Americi (FOTO)

17.05.2023

20:17

1

Majka i ćerka su se ludo provodile na odmoru "preko bare"

Marija Šerifović otkrila kolika su mesečna primanja njene majke: Verica ima dve penzije, a evo na šta je potrošila novac u Americi (FOTO)
Marija i Verica Šerifović - Copyright Youtube screenshot Marija Šerifović

Jedina pevačica koja je Evroviziju dovela u Srbiju, Marija Šerifović, poslednjih godina osim pevanja i žiriranja u telent-šou programu "Zvezde Granda", bavi se i snimanjem vlogova za svoj Jutjub kanal.

U poslednjem vlogu svojim pratiocima pokazala je šta su njena majka Verica Šerifović i ona radile na putovanju u Americi. Tamo su provele pet dana, a pred sam put, Marija je majku nagovorila da podigne sav novac koji ima na računu i pretvori ga u dolare, kako bi u Americi sve potrošila.

Naime, tokom petodnevnog odmora Verica je potrošila 530 dolara od penzije, a Marija je u vlogu otkrila kolika su zapravo primanja njene majke.

- Od decembra prošle godine sam penzioner, imam 39 godina radnog staža, zajedno sa Austrijom, u kojoj imam 11 godina, što znači u Srbiji 27 godina. U Srbiji primam 35.000 dinara, a u Austriji oko 200 evra, s tim što u maju i oktobru primam duplu u Austriji - rekla je Verica, a Marija je dodala:

- Ti u ovom trenutku poseduješ 700 dolara i podići ćeš sve pare i idemo da potrošimo ušteđevinu od penzije - rekla je Marija, a kako je to izgledalo, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Verica je na putovanju novac trošila na garderobu, aksesoare i stvari za kuću. Po povratku u Srbiju joj je ostalo samo 170 dolara.

- Pošto je danas svetski dan majki, izvoli 530 dolara - obradovala ju je Marija.

- Jao šuške, da platim struju. Hvala ćero, živa bila - rekla je Verica, što je nasmejalo pevačicu.

Youtube screenshot Marija Šerifović
Marija Šerifović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike