"Večera od 220 evra, dezert od 125" Marija i Verica Šerifović pukle pravo bogatstvo u Dubaiju, od cena im se zavrtelo u glavi!

12.03.2023

21:25

1

Ispričala je ona u svom vlogu

"Večera od 220 evra, dezert od 125" Marija i Verica Šerifović pukle pravo bogatstvo u Dubaiju, od cena im se zavrtelo u glavi!
Verica i Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ A.A.

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović odlučila je da sa majkom Vericom Šerifović, na zasluženi odmor otputuje u Ujedinjene Emirate. Ona nije krila da majci želi da priušti potpuno uživanje, te je bila spremna da sve finansira sama, no kada je sabrala sve račune, od cifre joj se izgleda - zavrtelo u glavi!

Šerifovićeva je odlučila da odvede Vericu u jedan luksuzni restoran u Dubaiju, a za dobru i ukusnu hranu nije žalila novac.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

- Parče mesa 220 evra?! Za te pare možeš da kupiš celu kravu - istakla je Verica, dok joj je Marija čitala jelovnik, a potom i objasnila:

- Ja bih pre da priuštim sebi parče mesa nego štiklu, mislim da je to okej.

Nakon što su pevačice završile sa večerom, koja ih je koštala 864 dirhama (220 evra), Verica je odlučila da popije kafu skuvanu u pesku koja je koštala pet evra, a odluševljena ljubaznošću domaćina, želela je da od njih pazari i nekoliko slatkiša.

Međutim, deset komada urmi i teglica leka za sinuse Mariju su koštali 125 evra.

- Ljudi, mi smo opljačkane zahvaljujući Šerifović Verici! Mi smo klasični glupi turisti - vikala je Marija na putu do hotela.

Podsetimo, Marija Šerifović je sada, za razliku od prethodnih puta kada je boravila u Dubaiju morala da ispuni majci želju, te su iznajmile apartman umesto da odsednu u hotelu.

Razlog za to bio je što Verica ne može da podnese da prođe dan, a da nešto ne skuva. Tako su u 3 ujutru naručivale namirnice, a folkerka nije skrivala oduševljenje što je dobila dostavu u to vreme do vrata. 

- Ja ako se ne dohvatim šerpe, tiganja i šporeta meni je propao dan. Prosto sam tako rođena. Sutra doručkuješ pržena jaja i tost i sir. Moraš da se hraniš zdravo. Je l’ nije sramota da kažem da sam pravila gibanicu u Beogradu i da sam ponela? – rekla je Verica u Marijinom vlogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike