Fran Pujas pred Opštinskim sudom u Zagrebu: Zbog problema sa zakonom, ponovo je u Hrvatskoj (FOTO)

17.01.2023

16:05

0

Drama traje od sredine decembra prošle godine

Fran Pujas pred Opštinskim sudom u Zagrebu: Zbog problema sa zakonom, ponovo je u Hrvatskoj (FOTO)
Fran Pujas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Oko Frana Pujasa se podigla velika prašina pošto je 14. decembra 2022. godine odjeknula vest da je uhapšen na graničnom prelazu, po povratku iz Hrvatske u Srbiju. Sada, ponovo je iznenadio oglasivši se pred Opštinskim kaznenim sudom u Zagrebu, ali bez ijedne reči.

Pujas je svoju lokaciju otkrio putem društvene mreže Instagram, pa fanove naveo da pomisle da i po izlasku iz pritvora, prenosi „Srbija Danas", ima problema sa zakonom. Kako se, ipak, razloga zašto je posetio ovu ustanovu nije dotakao, sve ostaje samo na spekulacijama.

Podsetimo, kada je završio u protvoru, insajder je ispričao za „Pink.rs" da je nekadašnji momak Elene Kitić „pao" zbog izvesnog razbojništva:

- Fran se nije odazivao na suđenje, pa je raspisana poternica za njim. Sudski pozivi su mu stizali kod oca, koji je u jako lošem zdravstvenom stanju i kojeg je on krenuo da vidi i poseti ga za rođendan. Radi se o delu iz 2019. godine i reč je o razbojništvu.

Po izlasku iz pritvora, Fran je došao za Beograd, pa ubrzo otputovao u Amsterdam. Međutim, sada je ponovo u Hrvatskoj, prema navodima medija, zbog problema sa zakonom koji i dalje traju.

Fran Pujas, Instagram screenshot / nfra666
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike