Filip mesecima čekao na prsten ne bi li zaprosio Paulu! Kad je stigao, on zaboravio da ga ponese: Hitovi iza veridbe bivših zadrugara (FOTO)

17.05.2023

12:25

0

Autor: M. G.

Posle oko godinu dana veze, rešili su da uplove i u bračne vode

Filip mesecima čekao na prsten ne bi li zaprosio Paulu! Kad je stigao, on zaboravio da ga ponese: Hitovi iza veridbe bivših zadrugara (FOTO)
Filip Đukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši zadrugari Paula Hublin i Filip Đukić nedavno su se verili. Hrvatica je fotografijom prstena na društvenoj mreži Instagram privukla ogromnu pažnju javnosti, međutim, prema rečima tatu majstora, to je drugi komad nakita kojim je rešio da obraduje svoju izabranicu i upita je da li bi se udala za njega.

- Bilo je mnogo komplikovano. Svašta se tu izdešavalo. Znam da Paula voli zmije i zelenu boju, tj. smaragd, pa sam tražio prsten koji bi bio sličan tome. Našao sam sliku dve zmije koje se spajaju i drže taj dijamant, pa sam kontaktirao jednu zlataru da mi naprave. Čekao sam mesec dana i kad sam ga uzeo, nije bilo to to. Smorio sam se - počeo je on za „Telegraf" na snimanju spota za prvi singl Hublinove, pa dodao kako je onda našao novog zlatara, pa na taj prsten „bacio" još dva meseca čekanja.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

Njegovim „mukama", međutim, tu nije bio i kraj.

„Prvo sam želeo da to uradim na Tajlandu..."

- Imao sam ideju koja je bila malo nenormalna. Sa organima reda sam nešto hteo da organizujem, ali sam odustao od toga zbog trenutne situacije u zemlji. Prvo sam želeo da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio da ponesem prsten. Kad sam joj ispričao plan, ona se oduševila, ali na kraju sam odlučio da to uradim na njen rođendan. Organizovao sam večeru na vrhu solitera u centru Beograda, uz zalazak sunca. Jedan drugar mi je pomogao i doneo sve stvari, čim je njega videla, provalila je o čemu se radi - objasnio je Filip za pomenute medije.

Par venčanje još uvek nije zakazao, ali definitivno planiraju nešto - u svom stilu.

- Venčanje će biti drugačije, neće biti u skladu sa našom tradicijom. Meni su sve svadbe uglavnom iste, a ne volim da se uklapam u masu. Biće u nekom našem fazonu, da li na plaži ili ispod mosta, još ne znam. Nismo popričali još o tome, ali biće drugačija, sigurno - kazao je Đukić koji posle malo razmišljanja ističe i kako ipak ne bi da uzme Paulino prezime, pa tako i hrvatsko državljanstvo.

Paula Hublin i Filip Đukić, ATAImages/Milan Maričić
 

Trenutno, njih dvoje žive u Beogradu, a ukoliko bi se negde selio, izjavio je Filip, to bi bila Italija.

- Jedina zemlja gde bih živeo, da nije Srbija, je Italija. Kako bismo se tamo snašli, ne znam. Prvo bismo morali da vidimo šta bismo radili. Ne možemo bez plana - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike