Paula Hublin progovorila o venčanju i zajedničkom životu sa Filipom Đukićem: Zaprosio me na krovu zgrade uz zalazak sunca!

16.05.2023

21:45

0

Pevačica se iz Hrvatske krajem prošle godine preselila u Beograd

Paula Hublin progovorila o venčanju i zajedničkom životu sa Filipom Đukićem: Zaprosio me na krovu zgrade uz zalazak sunca!
Filip Đukić i Paula Hublin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Paulu Hublin široki auditorijum Srbije upoznao je u rijalitiju "Zadruga 4", u koji je ušla sa svojim tadašnjim partnerom Franom Pujasom, gde se kasnije istakla svojim talentom za pevanje i ples.

Na brojnim "Zadrugovizijama" je pokazala da može da parira brojnim svetskim trep i rep zvezdama, a po izlasku iz rijalitija uplovila je u muzičke vode, što joj je i bio motiv ulaska u rijaliti.

Prvu pesmu snimila je sa Vukom Mobom, a potom i sa Seksijem iz Crng Ceraka. Karijeru je nastavila samostalno, a sada je progovorila o novim projektima i muzici. Idole na domaćoj sceni nema, a kao mala obožavala je Rijanu i Šakiru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Paula Hublin

- Kao klinka sam imala idole, to su bile pevačice sa američke scene Rijana, Fergi, Šakira... Sada nemam. Trudim se da izgradim svoj imidž. Znam da se izdvajam po nekim stvarima od mnogih i stvarno se nadam da ću kroz muziku i umetnost ispoljiti sebe i pokazati kakva sam zapravo i šta volim - istakla je Hublinova.

Paula je mesecima u emotivnoj vezi sa bivšim zadrugarom, voditeljem Filipom Đukićem, koji ju je nedavno i zaprosio, čime se pohvalila na svom Instagramu. Hublinova je sada otkrila detalje romantičnog događaja i šta joj je u tom trenutku prolazilo kroz glavu.

- Nije bilo suza jer nisam bila iznenađena. Dugo smo pričali o tome, imamo ozbiljnu vezu pa sam očekivala da će do toga doći. Desilo se za moj rođendan, na krovu jedne zgrade uz zalazak sunca. Bilo je spontano, sve vreme smo se smejali - ispričala je bivša zadrugarka.

Paula Hublin i Filip Đukić - Copyright Instagram printscreen/paula_hublin
Paula Hublin i Filip Đukić

Potom je otkrila da li Filip i ona žive pod istim krovom otkako se iz Hrvatske preselila u Beograd.

- Ja sam se preselila u Beograd krajem prošle godine, ali još uvek ne živim sa Filipom. Imam neke svoje rituale. Kasno uveče mi dođe da snimam pesmu, pa palim studio, uzimam da snimam, a on radi od 6 ujutru. Teško nam je da se uskladimo, ali planiramo uskoro i pričamo o tome - rekla je ona.

Oko venčanja nemaju iste želje, ali Paula ne sumnja da će naći kompromisno rešenje.

- Nismo se još dogovorili kad će svadba. Ne bih volela da to bude veliko venčanje, ali on želi. Ja bih najradije da odemo negde sami i da to bude privatno, ali biće nešto između. Znamo kako bi to izgledalo, imamo već isplanirano. Kuma će mi biti moja teta Danijela. Što se tiče papira, verujem da će Filip uzeti moje - ispričala je Paula Hublin kroz smeh, prenosi Telegraf.

ATAImages/ Antonio Ahel
Paula Hublin i Filip Đukić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike