Obišli smo Cecinu vilu na Kipru! Još nije počelo renoviranje: Evo šta smo zatekli na njenom imanju (FOTO/VIDEO)

26.05.2023

08:30

1

Kuća Ražnatovićeve je prava atrakcija za turiste

Obišli smo Cecinu vilu na Kipru! Još nije počelo renoviranje: Evo šta smo zatekli na njenom imanju (FOTO/VIDEO)
Vila Cece Ražnatović na Kipru - Copyright 24sedam/Danica Božović/Antonio Ahel/ATA Images

Ceca Ražnatović izgleda da još nije završila sa neophodnom papirologijom kako bi započela renoviranje vile od 400 kvadratnih metara u Aja Napi na Kipru, u šta se uverila i ekipa 24sedam na licu mesta kada smo obišli juče pevačicino imanje.

Sunčan i već previše topao dan u Aja Napi, izmamio je brojne turiste, te smo u dva navrata susreli i ljude koji su došli da pogledaju gde to Ceca ima vilu na moru. 

- Tu kuću svi dolaze da gledaju kao da je znamenitost Kipra - nasmejala se jedna Srpkinja, koja kaže da mesecima živi na ovoj destinaciji.

ATAImages/Antonio Ahel
Viki Miljković zadužena za renovinarenje Cecine vile na Kipru

Na posedu nismo zatekli nikoga, ali se čini da neko povremeno obilazi objekat. Po nekoliko meseci na Kipru u njenoj vili ne boravi niko, pa će njena kuma Viki Miljković definitvno imati pune ruke posla da napravi novu rezidenticu kada započne renoviranje, a kako bi osvežila kuću po Cecinoj želji. 

Ležaljke i stolovi oko bazena spremni su baš kao da se možda sprema skorašnji dolazak Ražnatovićeve. Šaloni na kući su skoro svuda zatvoreni, poneki su skinuti, ali svakako u narednom periodu Viki planira da napravi još veći luksuz od nekretnine koju je Ceca zavolela na prvi pogled.

- Sada se trenutno radi građevinski projekat jer smo unutrašnji projekat i dizajn završili odavno i trebalo je da se uradi samo rekonstrukcija koja je bila velika. Njena kuća će imati više od 600 kvadrata i to je jedan jako veliki zahvat. Ceca i ja smo došle do zaključka da će se sve raditi ispočetka - rekla je Viki još u oktobru prošle godine, ali nije poznato dokle se stiglo s tim.

S obzirom na to da će preuređenje doma, koji se nalazi na samoj obali mora, potpuno promeniti  imidž zbog 200 kvadrata više, njihova proširena porodica sa Veljkove, pa i sa Anastasijine strane uskoro, moći će komotno da uživaju u luksuzu.

U video snimku ispod možete pogledati pevačicinu kuću, u okviru koje ima i kapelu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike