Anastasija Ražnatović se vraća u Beograd: U teškom periodu nakon gubitka bebe želi da bude sa porodicom

31.05.2023

09:58

1

Pevačica je, na sreću, uspela da sredi papire koji su je zadržavali u Sevilji

Anastasija Ražnatović se vraća u Beograd: U teškom periodu nakon gubitka bebe želi da bude sa porodicom
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović će, prema navodima, uskoro doći u Beograd kako bi bila sa porodicom u teškom periodu nakon gubitka bebe. Kako se ističe, ona bi već krajem nedelje trebalo da stigne u Srbiju, a sreća u nesreći je što su joj sređeni papiri koji su je zadržavali u Sevilji.

Mlada pevačica je, inače, deaktivirala svoj nalog na Instagramu, kako bi u ovom periodu imala mir.

ATAImages/Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović

- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor.

Ono što je, kako se dalje navodi, posebno raduje je i činjenica da će prvi put uživo videti Krstana, svog drugog bratanca, koji se rodio pre nešto više od mesec dana.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

- Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - priča izvor Informera.

Podsetimo, pre dva dana Nemanja Gudelj, Anastasijin dečko, objavio je tužnu vest na svom nalogu na Instagramu da su izgubili bebu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - bile su reči fudbalera. 

Niko iz porodice Ražnatović se nije oglašavao na ovu temu, što je i razumljivo, a Ceca Ražnatović juče je bila na snimanju nove epizode emisije "Zvezde Granda", ali nije bila raspoložena za izjave, te je iz auta ušetala pravo u studio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike