Pre osam godina je princ Vilijam spasio život mladiću, što mu je ostalo zauvek u sećanju: Sada su se opet sreli (FOTO/VIDEO)

07.06.2023

23:40

0

Princ od Velsa i mladić kog je spasio nisu skrivali oduševljenje

Pre osam godina je princ Vilijam spasio život mladiću, što mu je ostalo zauvek u sećanju: Sada su se opet sreli (FOTO/VIDEO)
Princ Vilijam - Copyright Profimedia

Princ Vilijam je u Vindzoru ugostio momka pod imenom Džek Biton, koji budućem britanskom kralju duguje veliku zahvalnost - on mu je spasio život. 

Naime, Džek i njegov ujak su pre osam godina doživeli saobraćajnu nezgodu u povratku sa posla, kada se vozač kamiona sudario sa njihovim automobilom. Princ Vilijam je tada bio pilot vazdušne hitne pomoći. 

Twitter_The Prince and Princess of Wales @KensingtonRoyal
Susret princa Vilijama i Džeka Bitona

- Spašavanje koje mi je ostalo u sećanju bilo je spašavanje mladića koji je bio učesnik saobraćajne nezgode. Njegov ujak, nažalost, nije preživeo, a bio sam siguran da neće ni on. Međutim, zahvaljujući veštinama našeg medicinskog tima, on je danas živ - ispričao je svojevremeno princ Vilijam.

Poziv da se princ Vilijam i Džek ponovo sretnu, usledio je nakon što je devojka ovog mladića poslala pismo princu i otkrila da se on, do sada, zahvalio svima koji su mu spasili život, ali nije imao prilike da to učini i sa njim.

Twitter_The Prince and Princess of Wales @KensingtonRoyal
Džek Biton

Na društvenim mrežama princa i princeze od Velsa objavljen je snimak na kom Džek grli članove osoblja koji su mu pomogli, a onda se i rukuje sa princom. 

 

 

- Od onoga što su mi ispričali i fotografija koje sam video nakon nesreće, ja sam jako srećan, mladi čovek - poručio je Džek.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike