Ovo je svet princa Luja, a mi samo živimo u njemu: Sin Vilijama i Kejt proslavio 5. rođendan

23.04.2023

18:21

0

Novom fotografijom su oduševili javnost

Ovo je svet princa Luja, a mi samo živimo u njemu: Sin Vilijama i Kejt proslavio 5. rođendan
luj - Copyright Chris Jackson/Pool Photo via AP

Princ Luj, najmlađe dete princa Vilijama i princeze Kejt, danas je napunio pet godina. 

Nestaško, koji je ukrao šou na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, postao je od tada jedna od omiljenih ličnosti britanske kraljevske porodice. 

Povodom rođendana objavljena je i nova fotografija četvrtog u redu za britanski presto. Kako se navodi, ona je nastala ranije ovog meseca, a kao što se može videti, nestašluk kod mladog princa ne prestaje.

- Ponekad gledam Luja kao bebu, čini mi se kao da sam ga juče rodila, a on je veliki dečak sada - izjavila je nedavno Kejt.

Svo troje dece princa i princeze od Velsa na poseban način privlače pažnju, ali za princa Luja se čini da baš ume da uživa u svom detinjstvu.

Kada je kraljica Elizabeta, tokom proslave platinastog jubileja prošle godine, izašla na balkon Bakingemske palate, sve oči su bile uprte u Luja.

Fotografi su uspeli da zabeleže kako je mali Luj držao ruke na ušima i pravio simpatične grimase dok su avioni prelazili iznad njihovih glava.

No, tu nije jedino on bio nestašan, već i kasnije kada su uživali u paradi, a kako je objasnio jedan član kraljevske porodice - za sve su krivi slatkiši.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike