Važi za jednu od najlepših Srpkinja, a ovako je Dragana Kosjerina izgledala u detinjstvu: Oduvek je volela da bude ispred kamere (FOTO)

07.06.2023

13:55

1

Nedavno je priznala da je doživljavala turbulencije tokom odrastanja

Važi za jednu od najlepših Srpkinja, a ovako je Dragana Kosjerina izgledala u detinjstvu: Oduvek je volela da bude ispred kamere (FOTO)
Dragana Kosjerina - Copyright Printscreen Instagram/dragana.kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina osvojila je javnost u Srbiji kako svojim voditeljskim talentom, tako i izgledom. Mnogi kažu da je ona jedna od najlepših Srpkinja koja pleni harizmom, a očigledno je takva bila od ranog detinjstva.

Dragana je jednom prilikom na svom nalogu na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva, a već tada je i sama znala da će je posao dovesti ispred kamere.

- U ljubavi sa objektivom. Oduvek - napisala je Dragana uz fotografiju koju je objavila u okviru svog storija. 

Popularna voditeljka retko priča o svom životu, ali je jednom prilikom otkrila da je pred kamerama oduvek bila opuštena.

- Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon. Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda - ispričala je Dragana kroz smeh, pa dodala:

- Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Kosjerina

No, detinjstvo je njoj obeležio i rat, što je ostavilo traume.

- Prvo na izbeglištvo. Drugo - oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma - pričala je Dragana svojevremeno i dodala:

- Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana.

Printscreen Instagram/dragana.kosjerina
Dragana Kosjerina sa verenikom Bojanom

Voditeljka je, inače, danas u srećnoj vezi sa svojim verenikom, stomatologom Bojanom Perduvom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike