Dragana Kosjerina o teškim godinama života: Oca nisam videla četiri godine, tokom celog detinjstva imala sam turbulencije

29.05.2023

09:02

0

Voditeljka privatan život drži za sebe, a njena životna priča bi možda mnoge inspirisala

Dragana Kosjerina o teškim godinama života: Oca nisam videla četiri godine, tokom celog detinjstva imala sam turbulencije
Dragana Kosjerina - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Kosjerina retko iznosi u javnosti stvari iz svog privatnog života, pa osim što znamo da je u ljubavi sa zgodnim stomatologom, mnogo toga je nepoznanica.

Popularnost je stekla kao sportska novinarka, da bi se kasnije oprobala u vođenju raznih formata. Glamur i sjaj koji je okružuju nisu uvek bili njena svakodnevnica, a Dragana je sama pričala o tome da je imala teško detinjstvo.

- Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon. Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda - ispričala je Dragana kroz smeh, pa dodala:

ATAImages/ M.T.
Dragana Kosjerina

- Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna.

Kako dalje navodi, period kada je izbegla iz Sarajeva zbog rata pamti kao veoma traumatičan.

- Prvo na izbeglištvo. Drugo - oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma - pričala je Dragana svojevremeno i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Kosjerina

- Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka – ispričala je Dragana.

Sreću je pronašla kraj stomatologa Bojana Perduva, sa kojim je godinama u skladnom odnosu i vereni su.

Printscreen Instagram/dragana.kosjerina
Dragana Kosjerina sa verenikom

- Posle upoznavanja u velikom društvu, dogovorili smo se da odemo na kafu. Bilo je to bez mnogo očekivanja, a kafa je trajala sedam sati. Kad nekome koga ste praktično tek sreli možete da kažete toliko toga, kad pričate o stvarima na koje ste ponosni ili ih se možda stidite, kad u nekome pronađete sagovornika pred kojim niste inhibirani, onda je to osoba sa kojom bi trebalo da provodite vreme. Nekad se iz takve situacije rodi prijateljstvo, a nekad, kao kod nas, romantičan odnos - otkrila je svojevremeno voditeljka, piše Hello.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike