Porodična tragedija je sve promenila: Jana je mnogo uložila u biznis sa restoranom, a sada je zatvoren: Nemam snage da se bavim time

22.04.2023

12:56

0

Pevačicu je porodična tragedija potpuno poremetila

Porodična tragedija je sve promenila: Jana je mnogo uložila u biznis sa restoranom, a sada je zatvoren: Nemam snage da se bavim time
Jana Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jana Todorović i njen suprug su otvorili restoran pre nešto više od dve godine, ali biznis ne funkcioniše kako bi trebalo i restoran je trenutno zatvoren. 

Naime, Jana napominje da je najveći problem bilo to što su ga otvorili u nezgodno vreme, ali i to što je taj restoran vodio njen sestrić koji je nedavno preminuo, te ona sama nema snage da isto to i nastavi. 

Printstscreen Youtube/24sedam
Jana Todorović

- Još uvek nismo odustali od restorana, pod zakupom je i dalje. Otvorili smo ga u najgore vreme, baš kada su proglasili policijski čas. Mnogo smo u njega uložili. Desila se porodična tragedija, moj sestrić koji je vodio restoran je preminuo, a ja sada nemam snage da se bavim time - objasnila je Jana, ističući da bol za preminulim sestrićem ne prolazi: 

ATAImages/M. M.
Jana Todorović

- Naša tuga nikad ne može da prođe niti mogu da je izlečim. Moj sestrić je u mom srcu, pesma, muzika mi zaista dosta pomaže. Kada je čovek pod obavezama jednostavno mora da skrene misli, nema puno vremena da razmišlja šta se desilo ni kako se desilo. Držimo se kao jedna prava porodica kojoj se to desilo, zajedno smo i na okupu. Nažalost, nismo jedini niti ćemo biti, to su sudbine - kazala je Jana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike