Prvo Janino pojavljivanje nakon hapšenja u Cirihu: Došla na rođendan kod koleginice, a svi primetili promenu raspoloženja (FOTO)

24.05.2023

09:58

0

Trudila se da deluje raspoloženo

Prvo Janino pojavljivanje nakon hapšenja u Cirihu: Došla na rođendan kod koleginice, a svi primetili promenu raspoloženja (FOTO)
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Jana Todorović uhapšena na aerodromu u Cirihu, usled čega je prespavala u zatvoru, kako bi se prvim letom ujutru vratila za Beograd.

Pevačica nije krila da ju je to duboko uznemirilo, a sinoć se pojavila na rođendanu kod koleginice Dragice Zlatić, a osmeh nije skidala s lica.

Svi su primetili da se pevačica trudila da sve vreme bude dobro raspoložena. Na sebi je imala ležernu košulju i pantalone, a u razgovoru sa sedmom silom otkrila je šta želi mlađoj koleginici koja se proslavila u talent-šou programu "Zvezde Granda".

- Dragici sam poželela ono što želim sebi i svim dragim ljudma, da je prvenstveno zdrava, a sve drugo će doći - kazala je Todorovićeva koja nije bila rada da otkrije šta je prijaeljici kupila za rođendan.

- Neka to bude iznenađenje. Bilo je od srca što je najbitnije - ispričala je pevačica, prenosi Informer.

Osim Jane, Dragica Zlatić je ugostila i druge prijatelje sa estrade, a među prvima su došle Vanja Mijatović i Tamara Milutinović sa svojim partnerima, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike