Jana ima veliki razlog zašto ne želi da joj ćerka bude pevačica: Ne bih je podržala u tome!

04.04.2023

11:18

0

Pevačica ima svoj stav po ovom pitanju i od njega ne odustaje

Jana ima veliki razlog zašto ne želi da joj ćerka bude pevačica: Ne bih je podržala u tome!
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jana Todorović je poznata po tome da ne voli da se eksponira u medijima, ukoliko za to nema valjan razlog, ali htela ili ne, uvek je prisutna.

Kako kaže, ono što je izdvaja od mnogih jeste to da je kroz karijeru nisu pratili skandali niti problemi sa kolegama.

Printstscreen Youtube/24sedam
Jana Todorović

- Ne znam da li sam jedina, ali se nije dešavalo da se ja sa nekim „zakačim“ i da mediji to prenesu. Dešavalo se sigurno, ali nije bilo ništa stršno čim ne pamtim - rekla je ona, te istakla da je dobijala ponude da pravi "lažne svađe":

- Ranije je to bilo popularno. Dešavalo se da mi mediji predlože da napravimo neku frku između mene i neke koleginice. Tek sada vidim koliko je to smešno. Jednostavno, ako te narod prihvata i ako svoj posao radiš dobro, za tebe nema zime.

ATAImages/M. M.
Jana Todorović

Porodica je njeno bogatstvo

Jana Todorović priznaje da se na negativne komentare ne obazire, a snagu u svemu joj daje porodica.

- Dvadeset pet godina sam u srećnom braku. Svašta se pričalo i pisalo, ali ja imam veliku podršku svog supruga i svog deteta. Ne dotiče me to što se piše. Lepo je kada čovek može sebi da priušti sve što mu je potrebno, ali mi to nije na prvom mestu u životu. Zaista sam prošla dosta toga, imala sam lepe i manje lepe životne trenutke i shvatila sam da je najbitnije zdravlje i zdravo okruženje, pozitivni ljudi. Kada sam preživela ovu tragediju shvatila sam da je najbitnija zdrava porodica, razumevanje i saosećajnost - istakla je ona.

Antonio Ahel/ATAImages
Jana Todorović

Sa ćerkom Kristinom Džulijen uživa da putuje, a ističe da je ne bi podržala da se bavi pevanjem jer za to nije talentovana.

- Podržaću ćerku u onome što ona bude odabrala. Nije talentovana za muziku, ne podržavam ljude koji ne znaju da pevaju, a žele da se bave ovim poslom. Od ćerke prvenstveno očekujem da bude pošten i dobar čovek i da bude zahvalna na svemu što dobija - zaključila je Jana za "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike