Kejti Prajs uginuo pas, oglasila se PETA: Treba da ide na sud, doživotno joj zabraniti da drži životinje

06.06.2023

13:43

0

Ovo je sedmi ljubimac koji joj je preminuo

Kejti Prajs uginuo pas, oglasila se PETA: Treba da ide na sud, doživotno joj zabraniti da drži životinje
Kejti Prajs - Copyright Profimedia

Najveća humanitarna organizacija za životinje PETA oštro je osudila starletu Kejti Prajs nakon što joj je još jedan kućni ljubimac uginuo, sedmi po redu. 

Kejti je početkom nedelje objavila na Instagramu da je njen pas Blejd izgubio život nakon što je na njega nalateo automobil.

Profimedia
Kejti Prajs

Međutim, u prethodnih nekoliko godina nekadašnja rijaliti zvezda ostala je bez još pet svojih pasa, zatim konja, ali i njenog kameleona Marvina. Uzimajući u obzir sve navedeno, potpredsednica PETA organizacije, Elisa Alen, oglasila se za "MailOnline".

- Nakon što je sedma životinja umrla u njenom pritvoru, Kejti Prajs bi trebalo da se suoči sa sudom javnog mnjenja i da joj bude doživotno zabranjeno da drži životinje - istakla je ona, a zatim žestoko prozvala Prajsovu pozivajući vlasti da reaguju.

- PETA poziva vlasti da ispitaju Blejdovu smrt i podseća javnost da nije samo Prajs ta koja ima krv na rukama - poručila je Elisa, pa okrivila i  uzgajivače životinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

- Krivi su i pohlepni uzgajivači koji joj stalno prodaju ili 'poklanjaju' životinje, jer dobro znaju kakav će biti verovatan ishod - stoji u njenoj izjavi.

Pokrenuta je i peticija u kojoj se traži da se starleti zabrani posedovanje životinja, i dosad je prikupila više od 33.000 potpisa.

Podsetimo, na istom putu pre sedam meseci još jedan pas Prajsove, Šeron, uginuo je u saobraćaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike