Kejti Prajs žali zbog 17. operacije grudi: Sve me boli, ne mogu da spavam! (FOTO)

10.01.2023

14:03

1

Svojevremeno, jedva je čekala da postane "vlasnica" najbujnijeg poprsja u Britaniji, ali sada "peva drugu pesmu"

Kejti Prajs žali zbog 17. operacije grudi: Sve me boli, ne mogu da spavam! (FOTO)
Kejti Prajs - Copyright Profimedia

Britanski model i zvezda stranih rijaliti formata Kejti Prajs požalila se da je u "agoniji" nakon poslednjeg, sedamnaestog povećanja grudi. Naime, skandalozna plavuša, nezadovoljna je zbog toga što su one trenutno, prema njenim rečima, još "nakrivljenije" nego ranije.

Ubrzo nakon što je nedavno raskinula veridbu sa Karlom Vudsom, Prajsova je odlučila da je vreme za novo povećanje dekoltea, a iako ga je već pokazala na brojnim snimanjima, upravo joj grudi na koje je toliko ponosna, uzrokuju tegobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

- Kejti su mučile nove grudi jer su prevelike za njenu sićušnu građu, te su je stalno bolela leđa - tvrdi izvor i dodaje da manekenka noćima ne spava, jer nikako ne može udobno da se smesti, pa često razmišlja da li je operacija bila ispravna odluka.

- Iste je probleme imala i zadnji put kad je ugradila masivne implantate, što je bio razlog zašto ih je i izvadila 2016, ali se nadala da će tada biti drugačije - rekao je izvor za "The Sun".

Kejti je takođe bila odlučna da postane "vlasnica" najvećih grudi u Britaniji, kada je obavila svoju 16. operaciju, međutim, eksperiment je svemu sudeći, bio kratkog veka.

Profimedia
Kejti Prajs

Britanka je svoju priču s estetskim zahvatima započela 1998. godine, kada je prvi put otišla "pod nož" kako bi povećala grudi. Još ih je jednom povećala 1999., kada je bila poznata kao Džordan, a tada je došla do veličine 32D, da bi zatim godinu dana kasnije, stigla na veličinu 32G.

Nakon što je 2007. upoznala svog prvog muža, Pitera Andrea smanjila je poprsje, ali se ipak ponovo odlučila na povećanje istog par godina kasnije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike