Aleksandru Mladenović album koštao 300.000€! Zbog spotova išla do Firence i Dubaija: Bilo je 50 stepeni, ali dala sam sve od sebe!

05.06.2023

08:30

2

Pevačica nije prezala od izazova

Aleksandru Mladenović album koštao 300.000€! Zbog spotova išla do Firence i Dubaija: Bilo je 50 stepeni, ali dala sam sve od sebe!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Aleksandra Mladenović uložila je 300.000 evra u svoj novi album, koji nosi naziv „Predstava", saznaje 24sedam. Sa namerom da svojoj publici pruži najbolji mogući užitak, pevačica apsolutno nije štedela, a prema sopstvenom priznanju uspela je i da ostvari jednu od velikih želja - da snimi spot u pustinji. 

Do sada, inače, Aleksandra je napravila dve ekranizacije za numere iz ovog velikog projekta i obe su zahtevale putovanja, koje će ona zauvek nositi u lepom sećanju.

- U Dubaiju sam snimala u pustinji i to mi je bio izazov. Oduvek sam želela spot u pustinji i, eto, potrudila sam se da to realizujem. Jeste bilo 50 stepeni, ali bilo je interesantno - rekla nam je Mladenovićeva, koja cifre nije htela da komentariše.

Zbog drugog spota, međutim, išla je u Firencu.

Ovim gradom u Italiji posebno je ostala očarana, pa planira da ga poseti i u privatnoj režiji.

- Što se tiče Firence, svako ko je posetio taj grad zna koliko je čaroban. Uživala sam i posetiću ga opet - kazala je ona.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović proslavila se u talent-šouu „Zvezde Granda" i, još onda, javnost ju je zapazila jer potiče iz istog kraja kao i Ceca Ražnatović. Prvi album koji je izbacila nosi naziv „Poseban", a povodom promocije drugog, „Predstava", nedavno je okupila brojne medijske ekipe u jednom prestoničkom restoranu gde je slavila i rođendan, među kojima je bila i 24sedam.

- Od jutros plačem, jako sam emotivna i imam tremu. Drugi album, svašta mi se dešava u životu, evo i sad se plašim da ne zaplačem. Večeras ću samo da nazdravim jednim aperolom, ne smem mnogo - ispričala je tada s velikim uzbuđenjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike