Spremna sam da se ostvarim kao majka! Aleksandra Mladenović: Možda neko misli da ne znam kafu da skuvam, ali umem sve da spremam

22.01.2023

12:30

0

Pevačica ističe da joj samo fali pravi muškarac

Spremna sam da se ostvarim kao majka! Aleksandra Mladenović: Možda neko misli da ne znam kafu da skuvam, ali umem sve da spremam
Aleksandra Mladenović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović raskinula je vezu sa kolegom Isakom Šabanovićem, ali ne krije da bi što pre volela da se zaljubi i da se ostvari u ulozi majke. S obzirom na to da njen brat ima decu i da uživa da provodi vreme sa njima i ona bi uskoro da zasnuje porodicu.

- Svakako da mi je odavno proradio taj majčinski instinkt, ja obožavam decu, kad se pojavi pravi muškarac, desiće se i to.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

Iako je Božić provela radno, Aleksandra je sa porodicom bila na Badnji dan i tada se kao svaka prava domaćica potrudila da spremi sva tradicionalna jela. 

- Ja sam došla kući 4. ili 5. odmah sam stavila onu kecelju, odmah sam počela sa mamom da spremam. Verovatno svi misle kad me vide da ne znam ni kafu da skuvam, ali to stvarno nije tako, umem sve da spremam, zajedno sa mamom i snajom sam spremala, i bratanica je sa nama mesila česnicu. Badnji dan sam sa mojima, a tokom Božića uvek radim - ispričala je Aleksandra u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike