Peva više od 50 godina, na estradi je vole, ona otkriva tajne posla: Pevala sam na svadbi, mladenci se sutradan razveli!

04.06.2023

12:55

0

Hit detalji iz njene karijere koji bi mnoge šokirali

Peva više od 50 godina, na estradi je vole, ona otkriva tajne posla: Pevala sam na svadbi, mladenci se sutradan razveli!
Snežana Jovanović Šikica - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Snežana Jovanović, koja je široj javnosti poznatija kao Šikica, već više pet decenija se bavi pevanjem. Iako se ne eksponira previše, ona je i te kako voljena kod kolega, a i mnogi pričaju da ume da napravi sjajnu atmosferu gde god da zapeva.

- Pevala sam svuda, ispod šatora, u kafanama, na različitim veseljima. Kada sam postala poznata na red su došli i hoteli, ali se nisam stidela nikada svojih početaka - rekla je Šikica o svojim počecima.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Snežana Jovanović Šikica

Ona je doživela brojne situacije na poslu, ali jednu nikada neće zaboraviti.

- Ja sam pevala na svadbi jednom dečku koji se sutradan razveo. Mlada nije želela da spava sa njim, odlučila je da spava kod svoje majke i oca, a on da spava kod svojih roditelja. I tako je to završeno. Tačno je da su oni romske nacionalnosti, ali takve stvari se kod svih dešavaju - ispričala je Šikica.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Snežana Jovanović Šikica

Ona je, inače, nedavno postala prabaka.

- To je moje bogatstvo. Imam 10 unučića i jednog praunuka i jako sam srećna zbog toga. U braku sam 50 godina, a recepta za dugovečnost braka nema. Ljubavi ima u početku, ali posle toga ona nestane, ostane navika i poštovanje - ispričala je pevačica u "Magazinu In".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike