Pevačica i danas dobro pamti ovu kafansku tuču: Bila sam trudna, a flaše i čaše su „letele", jedan dečko je oko tu izgubio!

24.04.2022

19:36

0

Na suđenju je ispičala kako ništa nije videla, što i jeste bila istina - jer je pobegla u kuhinju, ne bi li se sakrila od svega

Pevačica i danas dobro pamti ovu kafansku tuču: Bila sam trudna, a flaše i čaše su „letele", jedan dečko je oko tu izgubio!
Snežana Jovanović - Copyright Printscreen ,,Sceniranje" Kurir TV

Snežana Jovanović, poznatija kao Šikica, prisetila se tokom jednog televizijskog gostovanja tuče koja se dogodila na njenom nastupu u periodu kada je nosila drugog sina. Kako je ispričala, flaše i čaše su tako „letele" da je morala da se sakrije u kuhinju, kako je nešto ne bi „zakačilo". 

Jedan mladić je, inače, u toj velikoj drami bio ostao bez oka. 

- To je bilo u kafani „Čergi" na Ibarskoj magistrali. Bila sam tada trudna sa drugim sinom i policija je došla u četiri sata ujutru da me odvede do Čukarice zbog tog dečka koji je izgubio oko - izavila je u emisiji „Sceniranje" Snežana, pa zatim i zašla u detalje haosa. 

Naime, problem je nastao pošto je mladić „prišao pogrešnim devojkama". Tada, nastala je tuča koju pevačica i danas ne može da zaboravi

Snežana Jovanović Printscreen ,,Sceniranje" Kurir TV
 

- Tu su bila dva drugara, taksiste, koji su došli sa devojkama, tada su bili žestoki momci sa Petlovog brda. Kada je došao taj dečko, on je krenuo da se mota oko tih devojaka. Naravno, ispala je tuča. Tukli su se samo tako, „letele" su čaše, flaše... Stolovi. Dečko se samo vratio da pogleda nešto i u tom trenutku ga je udarila flaša zbog koje je izgubio oko. Ja sam rekla na suđenju da ništa nisam videla. Što i jeste tako, jer sam pobegla u kujnu i sakrila se - objasnila je ona u pomenutoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike