Vozač Nemanje Gudelja je postao član njihove porodice, obožava Anastasiju, a sada je otkrio potresne detalje iz života: Prešao je veliki put

04.06.2023

11:31

0

Malo ljudi zna šta mu se desilo i koliko mu znači porodica Gudelj

Vozač Nemanje Gudelja je postao član njihove porodice, obožava Anastasiju, a sada je otkrio potresne detalje iz života: Prešao je veliki put
Vozač Nemanje Gudelja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Fudbaler Nemanja Gudelj je pre nekoliko dana sa svojim timom odneo pobedu u finalu Lige Evrope, a velika podrška sa tribina bila mu je devojka Anastasija Ražnatović, kao i njegov vozač Rašid.

Rašid je postao poznat ovdašnjoj javnosti kada su mu, prilikom Cecine posete Sevilji, pevačica i njena ćerka poklonile patike, na čemu im se on javno zahvalio. 

Tada je već počelo da se priča o njemu ko je, šta je i koliko je bitan član porodice Gudelj. On je sada otkrio da je imao teško detinjstvo, ali da je uspeo da se izvuče iz svega lošeg.

- Nikada neću zaboraviti odakle dolazim i odakle sam počeo pre 10 godina čistio sam u malom fudbalskom klubu u Holandiji i deset godina kasnije stojim ovde sa trofejom Lige Evrope u mojim rukama. Ovo je moja priča - napisao je Rašid u opisu fotografija koje je objavio, na kojima se vidi da je pre 10 godina čistio fudbalske terene, a sada je imao priliku da drži medalju. 

Njega Nemanja i njegov brat Dragiša toliko vole da su njegovo ime istetovirali na ruci. "Raško Chaff", glasi tetovaža koja je posvećena vozaču.

Prema ranijim napisima, Nemanja ga smatra velikim drugom i retko gde ide bez njega, veruje mu u potpunosti i on je zadužen i za njegovu bezbednost. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike