„Vil Smit iskopirao scenu iz starog filma?!" Jutjuber zaradio na šamaru s Oskara i kaže da je za to imao dobar razlog (FOTO/VIDEO)

04.06.2023

07:59

0

Incident iz 2022. godine uporno se vraća u fokus - sad i kao lekcija

„Vil Smit iskopirao scenu iz starog filma?!" Jutjuber zaradio na šamaru s Oskara i kaže da je za to imao dobar razlog (FOTO/VIDEO)
Vil Smit - Copyright Profimedia

Pred kraj protekle, 94. dodele Oskara, glumac Vil Smit izašao je na scenu pa ošamario komičara Krisa Roka zbog šale na račun njegove supruge koja mu se nimalo nije dopala. Time, osim što je zaradio zabranu dolaska na pomenutu ceremoniju, on je i podelio publiku - izvesna javnost brzo je stala na Rokovu stranu, zgranuta potezom oskarovca.

Ipak, bilo je i onih koji su, u neku ruku, podržali Vila, jer je „ustao za svoju ženu koja se šiša na ćelavo još od godine pre drame, zbog problema s alopecijom".

S vremena na vreme, incident se vraćao u fokus javnosti iz raznih razloga.

Oglašavao se Kris o svemu, pa njegova majka, odlučeno je da Vil u narednih 10 godina nije dobrodošao na događaje Akademije, pred najnoviju dodelu postavljala su se pitanja kako i defintitivno stati na put izlivima besa, nasilja... Da bi se sada na TikToku, pa i Instagramu, pojavio podatak kako je „šamar uzet iz jednog starog ostvarenja".

U pitanju je, međutim, samo crno-bela verzija isečka iz kratkog filma Dara Mana, koji traje 15 minuta, a u kojem je šamar „iskorišćen" kao lekcija.

 

 

Man je, inače, američki producent i preduzetnik, koji je na ovaj način milione privukao na svoj Jutjub kanal.

Dar Man, Profimedia
 

Film je, pišu strani mediji, ispunjen sadržajem koji „pokazuje ljudima kako treba da uče na svojim greškama i nikako se ne okreću fizičkom nasilju". Međutim, pažljivo izdvojen skeč je putem društvenih mreža mnoge najpre zbunio - jer ih je naveo da pomisle da je šamar s Oskara kopija „nekog starog događaja koji Smitu ništa sem loše kritike nije doneo". 

U nastavku možete pogledati šta je Man u stvari hteo „da kaže", ali i kako se incident s Oskara u sekundu poklapa sa - nešto kasnije, ipak, snimjenim filmom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike