Konačno - reč majke Krisa Roka, posle oskarovskog šamara! Uputila Vilu Smitu oštru poruku: Zato si udario mog sina?!

25.04.2022

06:00

1

Rozali ne krije da je i dalje u šoku, jer je isprva duboko verovala da je sve - deo unapred osmišljenog scenarija...

Konačno - reč majke Krisa Roka, posle oskarovskog šamara! Uputila Vilu Smitu oštru poruku: Zato si udario mog sina?!
profimedia-0275839028 - Copyright Profimedia

Prošlo je već skoro punih mesec dana od šamara koji je komičar i glumac Kris Rok „popio" na dodeli Oskara. Podsećanja radi, kolega Vil Smit ga je udario pošto se bio našalio na račun njegove supruge, odnosno toga što je ošišana na ćelavo. 

Mnogi su, inače, na neki način stali na Smitovu stranu iako je, prema tadašnjim napisima, preterao. To su, pak, učinili uzimajući u obzir da Džejda ima alopeciju te da Rok „nije baš morao da kreće tom ulicom". Ipak, Vil se posle drame povukao, a komičaru je dosta vremena trebalo da se pomiri sa činjenicom da je ošamaren na sve oči

Sada, po ovom pitanju se oglasila i njegova majka Rozali gostujući na lokalnoj stanici u Južnoj Karolini, „WIS-TV". Isprva, mislila je da je sve unapred bilo osmišljeno, a onda - imala je osećaj kao da je i ona ošamarena. 

- Odreagovao si tako pošto te je žena popreko pogledala u neverici što se ljudi smeju na jedan vic?! Kada je ošamario Krisa, sve nas je u stvari ošamario - istakla je ona, koja je prenos gledala kod svoje kuće. 

- Zaista, kao da je i mene udario. Jer, kada mi neko povredi dete, povredi i mene - nastavila je zatim. 

- Niko posle toga više nije ni slušao šta on priča. Svi su se mislili: „Šta se upravo desilo?" - dodala je, pa zaključila tu temu prisećajući se koliko je njen naslednik bio srećan što je jedan od prezentera na pomenutoj velikoj ceremoniji. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike