„Kris Rok baš želi novi šamar“: Komičar brutalno izvređao Vila Smita i njegovu suprugu na Netfliksu (FOTO)

06.03.2023

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Konstantno ih je nazivao „kučkama“

„Kris Rok baš želi novi šamar“: Komičar brutalno izvređao Vila Smita i njegovu suprugu na Netfliksu (FOTO)
Vil Smit i Kris Rok - Copyright Profimedia

Skandal koji se dogodio na prošlogodišnjoj dodeli Oskara ponovo je u centru pažnje, ovog puta zahvaljujući Krisu Roku, koji je očigledno čekao da se približi nova ceremonija dodele najprestižnijih filmskih nagrada ne bi li počeo da govori o šamaru koji je dobio od Vila Smita, ali i da uputi niz uvreda na račun Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Profimedia
 

Naime, komičar je pre dve večeri održao prvi nastup uživo koji je strimovan na Netfliksu, kada je i po prvi put progovorio o incidentu na Oskarima. Publika nije bila preterano oduševljena Rokovim nastupom, ali su zato mnogi korisnici društvenim mreža burno odreagovali na ismejavanje bračnog para Smit, pa je tako uoči 95. dodele Oskara Rok ponovo u centru pažnje.

Vila je više bolela njena rečenica nego mene njegov šamar

Komičar je u jednom momentu u svom specijalu na Netfliksu rekao da je Džejda Pinket Smit intervjuisala svog supruga, nakon što ga je prevarila sa prijateljem svog sina“, navodi index.hr.

- Svi smo iskusili prevaru, ali nikog od nas nikada nije javno na televiziji intervjuisao supružnik, nakon što nas je prevario s prijateljem svog sina - rekao je Rok i nastavio u još brutalnijem tonu.

Profimedia
 

- „Hej, pružila sam oralni seks nekom drugom. Kako se ti osećaš zbog toga?“ Mislim da je Vila više bolela ta rečenica, nego mene njegov šamar - izjavio je Rok konstatno nazivajući Smitove "kučkama".

Vil Smit - Kris Rok 2:0

Zbog svega što je izgovorio glumac se našao na meti brojnih korisnika društvenih mreža, a mnogi su pisali da zaslužuje novi šamar.

 

 

"Netfliks se opet zajebava s korisnicima. Otkazuju nam hit serije, a plaćaju Krisa Roka kako bismo svi dobili još jedan dokaz da ga je Vil Smit s pravom ošamario.“

 

 

"Vil Smit te ošamari pred 16 miliona ljudi, a ti godinu dana kasnije snimiš specijal i jedino što možeš da smisliš jeste da ih uporno nazivaš kučkama. Vil Smit - Kris Rok 2:0.“

 

 

"On baš želi da ga Smit ponovo ošamari", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike