Kako se u stvari slažu Milica Pajčin i Aleksa Perović posle razvoda? Pevač ništa ne krije! (FOTO)

03.06.2023

00:31

0

Par je svakako nastavio i da podiže decu udruženim snagama

Kako se u stvari slažu Milica Pajčin i Aleksa Perović posle razvoda? Pevač ništa ne krije! (FOTO)
Aleksa Perović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Pajčin i Aleksa Perović, pobednik „Zvezda Granda" iz 2017. godine, obavestili su javnost početkom februara da „njihova porodica već izvesno vreme ima drugačiju dinamiku", te da njih dvoje više nisu muž i žena, već prijatelji.

Sada, kako i nema šta da skriva, Aleksa je pokazao na svom Instagramu u kakvim je odnosima ostao s bivšom, s kojom svakako i dalje podiže njihovo dvoje dece.

- Ako se razvedete, ne pričajte deci loše o svom bivšem partneru, jer njima to nije bivši partner već otac ili majka – poručila je najpre Milica na svom profilu, podelivši izvesni „prijateljski savet", a zatim dodala:

„On radi to isto!"

– Od mene njih dve o njihovom tati, a mom prijatelju, mogu čuti samo najlepše. On radi to isto. Verujte mi može, samo kada se hoće. Okej, on i tovari na Instagramu, ali sve kul, pamtim, pa vratim... Hvala na trešnjama i jagodama.

Na odgovor pevača uopšte nije dugo čekala.  

Kratka prepiska Alekse i njegove bivše žene, Instagram screenshot / aleksaperovic
 

– Nema na čemu - poručio je on, zbog čega su svi stekli utisak da među nekadašnjim supružnicima definitivno vlada harmonija, koju su javnosti i obećali pošto su otkrili da se rastaju.

- ...I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika, jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo - napisali su bili, između ostalog, oni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pajčin (@leni_wolfy)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike