Ekstra Nena prvi put o braku, razvodu, pa majčinstvu koje joj se nije desilo: Vi koji sve to imate, znajte da je sreća na vašoj strani!

13.05.2023

13:40

0

Da je u nešto boljoj finansijskoj situaciji, kaže, rado bi usvojila i nekoliko dece

Ekstra Nena prvi put o braku, razvodu, pa majčinstvu koje joj se nije desilo: Vi koji sve to imate, znajte da je sreća na vašoj strani!
Snežana Berić - Ekstra Nena - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, progovorila je braku u kom je svojevremeno bila, zatim krahu istog za jedne medije, a onda i želji da postane majka koja joj se nije ispunila. Kako je naglasila, ranije, za to je imala prilike, međutim spletom izvesnih nesrećnih slučajeva to se nije dogodilo.

Svakako, zadovoljna je time koliko je posvećena mladima s kojima radi, te što je „njima i majka i otac i tetka".

„Lepo smo završili priču i, idemo dalje!"

- Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Ovde ljudi primitivno razmišljaju. Žene radije trpe nego da se razvedu i imaju svoj život. Ja kada sam se udala, svi su me zvali kao da sam sagradila Ajfelov toranj, a ja sam se samo udala. Pre toga sam osvojila 24 nagrade na muzičkim festivalima. Čovek nije bio iz javnog sveta, ali nema veze, ja sam bila srećna. Savetujem devojke da se udaju, to je posebna čar i deo život, ali kada sam videla da naša razmišljanja idu u suprotnom pravcu, da zauzimate mesto nekome ko će biti srećan, lepo smo završili priču i idemo dalje, to je mnogo bolje nego da imate sumnje, to je glupo - istakla je ona, pa onda otkrila kako su muškarci imali izvesnih predrasuda o njoj.

„Sumnja, to je katastrofa..."

- Pravi muškarac koji je ostvario sebe u nekom pogledu biznisa nema predrasude, a onaj ko sebe nije ostvario, može da optuži drugu stranu za nešto što ne postoji, a čim u takvom odnosu imate sumnju, to je katastrofa, to je crv. Čim krene crv da ide po jabuci, ona je već trula, a ja sam uvek govorila, meni kum kaže da sam zahtevna, a ja kažem ne. Ako osetim tu vibraciju to je to, a ako neko nije zadovoljan svojim životom, pa ima sumnju, on će da sumnja u svakoga. Kažu mi da ne volim brak, nije istina, ja obožavam brak, uživala sam dok je trajalo. Ja sam skoro rekla da jedva čekam da se udam, oni su se kidali od smeha - kazala je Ekstra Nena za „Novu", pa se dotakla i roditeljstva koje joj se nije dogodilo, zbog čega uopšte ne očajava.

Ekstra Nena, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam mlada možda imala prilike, ali bilo je nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do toga da se ne ostvarim. Ali, vidim da kako sam se posvetila ovoj deci sa kojom radim, da sam ja njima i majka i otac i tetka, a i uostalom puni su kontejneri beba, važno je ko te gaji. Da ja imam neku finansijsku situaciju, ja bih usvojila nekoliko, ali ovako kad brinem o svom budžetu ne mogu tako rizično da radim te stvari, inače važno je ko gaji dete. Sreća je kada možeš i da rodiš i da gajiš i to sa voljenom osobom. Zato vi koji sve to imate morate da budete srećni i kada nešto ima i nema – znajte da je sreća na vašoj strani - izjavila je za pomenute medije Snežana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike