Dženifer Lopez i Ben Aflek odustali od kuće vredne 34 miliona, pa kupili duplo skuplju: Zavirite u njihovu impresivnu vilu (FOTO)

09.03.2023

12:10

0

Prostire se na 4.500 kvadrata, pa će imati dosta prostora za sebe i svoju decu

Dženifer Lopez i Ben Aflek odustali od kuće vredne 34 miliona, pa kupili duplo skuplju: Zavirite u njihovu impresivnu vilu (FOTO)
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek dugo su tražili kuću u kojoj će sviti porodično gnezdo sada kada su ponovo zajedno i venčani, a kako se pisalo, oni su pazarili vilu od 34 miliona dolara. Međutim, kako se navodi, od toga su odustali, pa kupili duplo skuplju!

Njihov novi dom nalazi se u Los Anđelesu i to zapravo nedaleko od kuće koju su prvenstveno želeli. Nova vila košta ih vrtoglavih 64 miliona dolara, ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, teretanu, bazen i spa. Posebnu pažnju privlači i velika biblioteka, kao i soba sa profesionalnom bioskopskom opremom.

Pre nego što su konačno pazarili novi dom, Dženifer Lopez i Ben Aflek su živeli kao podstanari u vili australijskog milijardera Džejmsa Pakera na Beverli Hilsu. 

Za sad nije poznato da li će par raditi bilo kakvo renoviranje u novoj kući. Njih dvoje su prvi put uočeni da razgledaju ovu vilu u februaru, a izvor navodi da su je često posećivali.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Kao što je poznato, Dženifer ima blizance Emu i Maksa, koje je dobila sa Markom Entonijem, dok je Aflek sa Dženifer Garner dobio Serafinu, Vajolet i Samuela.

S obzirom na to da im se kuća prostire na 4.500 kvadrata, za ovu sedmočlanu porodicu biće dosta mesta.

Profimedia
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Kuća se nalazi na brežuljku i gleda ka kanjonu, što im omogućuje da imaju prirodno svetlo u svim prostorijama. Zanimljivost je da imaju i lift u svom domu.

Pored glavne vile, oni imaju i pomoćnu kuću u kojoj će moći da odsednu njihovi prijatelji i članovi familije.

Dženifer je, inače, nedavno stavila na prodaju kuću vrednu 42.5 miliona dolara, a Ben je svoju vilu prodao za 30 miliona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike