Hit snimak! Sanja Marinković zbrisala sa crvenog tepiha kad je ugledala Karleušu (VIDEO)

02.06.2023

13:59

0

Voditeljka je uputila vrlo značajan pogled ka pevačici

Hit snimak! Sanja Marinković zbrisala sa crvenog tepiha kad je ugledala Karleušu (VIDEO)
Jelena Karleuša, Sanja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša se na jednom prestoničkom događaju pojavila u vrlo provokativnoj odevnoj kombiniaciji, a na crvenom tepihu se našla u istom trenutku baš kada i voditeljka Sanja Marinković. 

Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak na kom se vidi pogled Sanje Marinković usmeren ka Jeleni Karleuši, u trenutku kada je JK stala na crveni tepih da ispozira fotografima. Čim ju je ugledala, Marinkovićeva se brže-bolje pomerila sa crvenog tepiha i ušla na rođendansku proslavu magazina Story. 

Korisnici društvenih mreža su počeli da zbijaju šale povodom pomenute situacije, te su ostavljali razne komentare, poput:

- „Ja kad pogledam život pravo u oči, pa odlučim pobeći”, „Spasavaj se ko može”, „Sanja pobeže”, „Karleuša kraljica” - bili su samo neki od komentara. 

Marija Mladjen/ATAImages
Jelena Karleuša

 

Podsetimo, Jelena je godinama bila zabranjena na televiziji Pink, pa s tim u vezi duže od decenije nije ni gostovala u emisiji poznate voditeljke.

Gostujući u emisiji „Hit Tvit” pre nekoliko dana, Karleuša je prekinula ovaj niz od nekoliko godina nepojavljivanja na ružičastoj televiziji, ali do sada nije imala priliku da bude do Sanjine emisije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike