"Volim naše" Nataša Bekvalac u providnoj haljini na crvenom tepihu priznala da ima simpatiju: Inspiracija je moj život (FOTO)

31.05.2023

22:39

1

Oči prisutnih su bile uprte u nju i JK

"Volim naše" Nataša Bekvalac u providnoj haljini na crvenom tepihu priznala da ima simpatiju: Inspiracija je moj život (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Magazin "Story" večeras proslavlja 18. rođendan, prilikom čega je upriličena tradicionalna glamurozna proslava "Story Celebrities Only Party" u jednom prestoničkom hotelu.

Crvenim tepihom prodefilovaće oko tri stotine javnih ličnosti, a zasad su najveću pažnju prisutnih izazvale Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Anabela Atijas i Niklija Jovanović.

Pevačica Nataša Bekvalac svojim glamuroznim izdanjem prisutne je ostavila bez daha. Pojavila se u dugoj providnoj haljini sa rolkom i belim detaljima koje je ukombinovala sa velelepnim belim ogrtačem. Na nogama je imala visoke bele potpetice, a kosu je skupila u punđu.

Nakon što je oduševila izdanjem, Bekvalčeva je otkrila šta simbolizuje njena večerašnja toaleta.

- Inspiracija za večerašnji stajling je moj život koji je bez tubrulencija, sve je ravno i čisto belo - rekla je u šali pevačica.

Potom je progovorila na temu koja zanima sve kada je ona u pitanju i priznala da li je ponovo zaljubljena.

- Imam simpatiju, ali on to ne zna, a ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija. Sa naših je prostora, volim ja naše - priznala je Nataša, a njeno izdanje na crvenom tepihu detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike