Đaniju je Sandra Afrika jedno i te kako zamerila, zbog toga njegovom sinu na svadbu nije došla, a evo šta na sve to kaže pevač!

01.06.2023

19:30

0

Dvojac je nedavno bio na turneji u Americi i, po pevačevom mišljenju, sve je „teklo kao voda sa česme"

Đaniju je Sandra Afrika jedno i te kako zamerila, zbog toga njegovom sinu na svadbu nije došla, a evo šta na sve to kaže pevač!
Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Afrika je tokom jednog televizijskog gostovanja ispričala kako se zbog novca naljutila na kolegu, Radišu Trajkovića Đanija, pa istakla i kako je „boli uvo da mu zbog toga ćuti", prenose domaći mediji, dok pevač akonto čitave drame - gotovo ništa ne zna.

„Zato i nisam bila na svadbi njegovog sina!"

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala, ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - kazala je ona u izvesnoj emisiji, prenosi „Informer", koji je o tome zatim ispitao pevača na jednom prestoničkom događaju.

- Sandra Afrika i ja pričamo, to je dezinformacija, bili smo u Americi zajedno. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju. Ne znam da jesam, sa svima sam super - kratko je prokomentarisao on za pomenute medije.

Sandra Afrika, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Đani je skoro i te kako imao razloga za slavlje - od crkvenog venčanja mlađeg naslednika, pa sve do godišnjice braka sa ženom Slađanom koju je tog dana bio iznenadio raskošnim buketom ruža, kao i vatrometom.

Tačno u ponoć, inače, pevao joj je pesmu „Ti i ja", Ljube Aličića, te poklonio i skupoceni sat.

- Kupio sam joj i ozbiljnu „čuku". Sat košta 300.000 - istakao je pred pomenutim medijima Đani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike