Jelena Karleuša napravila pometnju eksplicitnim izdanjem na crvenom tepihu: Providni kostim i flasteri na grudima (FOTO/VIDEO)

31.05.2023

22:02

1

Nadmašila samu sebe

Jelena Karleuša napravila pometnju eksplicitnim izdanjem na crvenom tepihu: Providni kostim i flasteri na grudima (FOTO/VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Jelena Karleuša večeras se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji na crvenom tepihu proslave magazina "Story" u jednom prestoničkom hotelu, a svojom pojavom privukla je najveću pažnju prisutnih i gotovo zasenila ostale zvanice.

Publika je od Jelene navikla na provokativna izdanja, a ovog puta JK je otišla korak dalje. Pojavila se u mrežastom kompletu marke "Balensijaga", u boji kože, koji na prvi pogled deluje providno.

Za ovu priliku totalno je primenila imidž kakav je imala do juče, te je dugu plavu kosu, po kojoj je prepoznatljiva, zamenila flouroscentnom perikom, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Na događaj je došla u pratnji svog dugogodišnjeg producenta i najboljeg prijatelja, Zorana Birtaševića, a čim se pojavila, blicevi su počeli da sevaju. Jelena je u svom stilu ispozirala za okupljene medije, vidno raspoložena i spremna za večerašnju žurku.

Posebnu pažnju privukle su njene obline, naročito grudi koje nije mogla da obuzda, a jedan detalj je svima zapao za oko. S obzirom da je Jelenin top bio poprilično providan, Karleuša je odlučila da se "osigura", pa je sve začinila flasterima za bradavice.

Jelena je potom otkrila da jedva čeka da sretne Seku Aleksić na žurki, budući da su nakon dugogodišnje medijske netrpeljivosti, ponovo u dobrim odnosima. Potom je najavila izlazak svog dugonajavljivanog albuma "Alfa" za 13. avgust i dodala:

- Ne bi bilo pametno da posle mene neko izda bilo šta, to je moja topla preporuka. Biće super - rekla je JK, prenosi Informer.

Marija Mladjen/ATAImages
Jelena Karleuša

Jelenino pojavljivanje na crvenom tepihu detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike