Anastasija Ražnatović se, posle gubitka bebe, potpuno povukla: Ugasila društvene mreže, evo kada se poslednji put oglasila

30.05.2023

09:01

0

Uz podršku najbližih će sve preboleti

Anastasija Ražnatović se, posle gubitka bebe, potpuno povukla: Ugasila društvene mreže, evo kada se poslednji put oglasila
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović i njen partner Nemanja Gudelj obavestili su javnost da su, nažalost, izgubili bebu. Tačnije, to je uradio fudbaler na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, dok je Anastasija svoj ugasila.

Pevačica je, barem privremeno, deaktivirala nalog na pomenutoj društvenoj mreži, želeći da u ovim teškim danima nema bilo kakav pritisak, koji bi komentari raznih ljudi svakako doneo.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Ona se poslednji put oglasila na pomenutoj mreži za svoj rođendan, kada je podelila snimak na kom joj Nemanja peva rođendansku pesmu.

Podsetimo, Nemanja se oglasio povodom gubitka bebe, te zahvalio javnosti na podršci koju su im davali sve ovo vreme.

Instagram screenshot/ nemanjagudelj
Objava Nemanje Gudelja

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike