Ilda Šaulić se oprostila od Tine Tarner: Obišla pevačicino imanje u Švajcarskoj, pa tamo ostavila mali suvenir njoj u čast (FOTO/VIDEO)

29.05.2023

17:35

0

„Jednostavno najbolja", poručila je u okviru svoje objave aludirajući na hit pokojne kraljice rokenrola, „The best"

Ilda Šaulić se oprostila od Tine Tarner: Obišla pevačicino imanje u Švajcarskoj, pa tamo ostavila mali suvenir njoj u čast (FOTO/VIDEO)
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ilda Šaulić, poput brojnih drugih velikih fanova Tine Tarner, oprostila se od kraljice rokernrola - posetivši njeno imanje u Kisnahtu kraj Ciriha, u Švajcarskoj.

- Jednostavno najbolja - poručila je Ilda kratko, u okviru svoje objave na Instagramu, aludirajući na Tinin hit „The best".

Mali suvenir ostavila je na kapiji poznate kuće, koja se već „kupala" u cveću, svećama, porukama i raznim drugim stvarima koje je javnost ostavljala Tarnerovoj u čast.

- Ilda je imala veliku želju da i ona, kao i mnogi koji su voleli Tinu, kupi neki mali suvenir i ostavi ga na kapiji vile. Tako je i uradila, iako nije bilo lako doći do same kapije jer su kolone ljudi koji pevačici odaju poslednju počast dugački, ali Ilda je bila strpljiva - kazao je za „Informer" jedan od bliskih prijatelja Šaulićeve, koja je na društvenim mrežama pokazala kako je tačno stigla do vile.

Podsetimo, Tina Tarner preminula je 24. maja u 83. godini, kod kuće. Pevačica je dugo imala izvesnih izdravstvenih problema, ali je umrla prirodnom smrću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike