JK otkrila kad je bila najnesrećnija i najdeblja: Sa dečkom sam po ceo dan igrala video-igre i pravila mu sendviče!

04.10.2020

18:37 >> 19:01

0

Karleuša je do 23. godine, prema njenim rečima, imala sramotno malo muškaraca i često je morala da preuzima inicijativu

JK otkrila kad je bila najnesrećnija i najdeblja: Sa dečkom sam po ceo dan igrala video-igre i pravila mu sendviče!
Copyright Jelena Karleuša ATAImages/M.M.

Jelena Karleuša sa dvadeset godina verovala je da ljubav mora da boli, a svega tri godine kasnije, u ispovesti Vesni Radusinović istakla je i koliko joj je bio potreban jak muškarac, prisećajući se veze u kojoj je do tada bila najnesrećnija:

– U 13. godini davali su mi bar 20-25, tako da sam stalno bila na udaru ne samo muških pogleda. Odmah sam to prihvatila kao nešto sasvim normalno i nikad mi nije smetalo. U 16. godini sam stupila na estradu, gde su izgled i lepota bili samo prednost. Nasuprot mojoj agresivnoj i izazovnoj pojavi, imala sam gotovo sramotno malo muškaraca u životu. Ne samo što nije damski da kažem baš tačan broj, nego me je prosto bruka. Nisam imala čak ni previše udvarača, pošto su se oni uglavnom ustručavali da mi priđu. Možda ih je bilo strah? Sudbina mi je da nerviram žene i plašim muškarce. Međutim, ko god me upozna, odmah o meni sasvim promeni mišljenje. Zato sam često bila prisiljena da sama preuzimam inicijativu, ukoliko mi se neko zaista svidi – pričala je pevačica 2001, napominjući da nikada nije volela da menja muškarce.

– Savršena sam glumica, jer znam da se muškarci pribojavaju moćnih i napadnih žena. U takvim situacijama prinuđena sam da odglumim slatku, ranjivu, nesigurnu i nezaštićenu naivku s velikim problemom, koji nikako nisam u stanju da rešim. Upravo je ta nevinost bez zaštite ono što najviše privlači balkanske muškarce. Padaju na to kao zečevi, a onda su potpuno u mojoj vlasti. Razgoropadim se i prikažem se u pravom svetlu tek kad je za njih sve već isuviše kasno. Međutim, moj muškarac nikad nije bio moja žrtva, već naprotiv, zrno graška na ogromnom jastuku. U svakom pogledu je maksimalno ispoštovan, što bi rekle pevačice narodne muzike.

Iako muškarac od nje mora da je jači – to nije uvek bilo lako pronaći, jer je odmalena pristojno zarađivala i ni od koga nije zavisila.

Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

– Pogrešila sam, srećom, samo jedanput, ali dovoljno rano da ne bi bilo kasno. Moj prvi dečko bio je veliko dete i daleko detinjastiji od mene. Tada sam se opekla i nikada više. Bila sam najnesrećnija i najdeblja u životu. Sa svojim dečkom igrala sam po ceo dan video-igre, jela klopu iz „Mekdonaldsa“, pravila mu sendviče i nikuda nisam izlazila. Umesto da sam ludovala po diskotekama kada mi je za to bilo vreme – pričala je Jelena, koja je smatrala da je sramota da žena izdržava muškarca, jer u tom slučaju ne može da joj imponuje niti da zasluži njeno poštovanje.

Nakon toga, prisetila se i veze sa Zoranom Davidovićem Ćandom, koji je ubijen pre 20 godina. Njegovu smrt teško je podnela, a majka Divna najviše joj je pomogla da stane na noge.

– Najstrašnija stvar koja mi se desila, bio je prvi smrtni slučaj vezan za moj život. Meni do tada nikad niko nije umro, ni u porodici, ni od prijatelja, sve dok nisu ubili Zorana. Ne daj bože da još neko to doživi. Kad se sve to desilo, uplašila sam se opšteg uverenja javnosti da ja posle takve tragedije uopšte neću više moći da se vratim. To je sve te ljude samo predstavilo u pravom svetlu. Da li je postojao bar neko ko bi me tešio, dolazio kod mene, zvao me telefonom, sedeo sa mnom? Rečju i brojevima, niko. Nula. Izbegavali su me, jednostavno, iako ja shvatam da ljudi ne vole da se mešaju, da im je neprijatno u takvim situacijama, da i sami ne znaju kako da se ponašaju. Ali ja sam sebe nekako našla, ja sam sebe iščupala. Jedina podrška mi je bila moja porodica. Na prvom mestu moja majka Divna – otkrila je Jelena, koja je sa Zoranom planirala brak.

Pošto je prebrodila krah, uspela je da ponovo nađe ljubavnu sreću sa izvesnim Darkom.

– Meni se uvek na kraju desi i nešto lepo. On se zove Darko. I on je sada moja ljubav, moj dečko… Nikad ranije nisam osećala tu vrstu zaljubljenosti. Otprilike takvu potrebu za nežnošću imaju i nezbrinuta deca u „Zvečanskoj”. Darko je od mene napravio jednu pitomu devojčicu, što do sada ni slučajno nisam bila. Pevam po kući non-stop. Ko god me bude oženio – život će mu u veselju proći – zaključila je Jelena, koja je naposletku sreću pronašla u braku sa Duškom Tošićem, s kojim ima dve ćerke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dama

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike