Karleuša o bivšim ljubavima, propalim estradnim prijateljstvima i novcu: Mamin i tatin sin ne može da bude muškarac! (FOTO)

26.05.2023

12:05

0

Mnogi su se, kaže, sladili time što ona dugo nije imala sreće kada su veze u pitanju

Karleuša o bivšim ljubavima, propalim estradnim prijateljstvima i novcu: Mamin i tatin sin ne može da bude muškarac! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada se rastala od Bojana Karića, naslednika iz javnosti svakako poznate bogate porodice, Jelena Karleuša istakla je u intervjuu starom 18 godina da „uz nju ide dobar dasa, sportista", još uvek i ne sluteći da joj se upravo jedan takav i „sprema". Tom prilikom, za jedan je nedeljnik progovorila o svojim ljubavnim krahovima, ali i (ne)prijateljstvima s estrade, kao i poslu i uspehu u kom je već maksimalno uživala.

Upitana šta na muškarcu prvo primeti, izjavila je:

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sve. Važna je i pamet i „ambalaža". Naravno, mora da bude dobar dasa. Nisam pravi primer za to, pošto sam u životu imala muškarce koji su katastrofalno loše izgledali.

- Sad sam se popravila - naglasila je Jelena u razgovoru s „Evropom", koja u tom trenutku Duška Tošića još nije ni poznavala, prenosi „Informer"; Karleuša se, podsetimo, za Tošića udala u junu 2008. godine i sa njim je osnovala i porodicu - dobivši dve ćerke, Niku i Atinu.

Dalje, tokom priče s pomenutim medijima, JK je objasnila i šta, po njenom mišljenju, jednu ženu čini seksepilnom.

- Ružne žene kažu da je to mozak, odnosno da je pametna žena samouverena, duhovita, interesantna i samim tim s*ksi. Kao žena koja za sebe smatra da je dovoljno pametna, pa može da kaže istinu, verujem da je za s*ksi ženu bitno i da je u dobrom pakovanju, svesna sebe i ostvarena u poslu kojim se bavi. I pamet i izgled. Ne bih se složila sa komentarima da nije bitan izgled, već ono što se nosi u sebi - tvrdila je ona, pa je nastavila o tome šta ona u ljubavi nikada ne prašta.

- Preljubu, ali toliko sam sigurna u sebe da me nikada nije opterećivalo da li će me muškarac prevariti, pošto je to ravno nemogućoj misiji - kratko je pojasnila ona.

Njen razvod od Karića, inače, onda je bio podigao ogromnu prašinu. Ona je o tome pričala ovako:

- Približila sam nam holivudsku priču. I tamo se glumice i pevačice udaju i razvedu za dva sata.

Venčanje Jelene Karleuše i Bojana Karića, Printscreen Youtube/ Nikki Rock Cafe 2.
 

Dotakavši se, zatim, toga što je bila verena za Zorana Davidovića Ćandu, te kako su se posle njegovog ubistva brojne kolege okrenule protiv nje, priznala je i javno koliko ju je sve to promenilo.

Bila sam u šoku!

- Svakog jedan toliko stravičan događaj, kao što je smrt na tako strašan način, promeni i obeznani. Stvarno sam bila u šoku. Strašno je i ono što sam u tom periodu doživela od mojih estradnih kolega. Dosad u životu nisam imala sreće u ljubavi. To svi znaju i slade se time, ali mislim da nijedna žena na mom mestu ne može biti potpuno srećna. Može da traži nešto približno savršenoj sreći.

Zoran Davidović Ćanda, Printscreen/Facebook/Legende90
 

Inače, za Zorana se onda naveliko pričalo da je bio mačo, žestok momak, a za Bojana - više mamin i tatin sin. Upitana, zato, kog bi pre preporučila damama, odgovorila je - nijednog.

- Ni jednog ni drugog. Prvi je zbog svog mačizma mrtav. Ovom drugom bi zbog svega što jeste bilo bolje da je mrtav, nikakav je muškarac. Muškarac ne može da bude mamin i tatin sin. Kada su ti mama i tata i devojka i šef i drugovi, tu nema perspektive - smatrala je pevačica, koja je mnoge iznenadila svojim izborom, kada je postala gospođa Karić.

Ostala sam uz njega iz inata!

- Mediji nikada nisu ni videli Bojana sa mnom. Zamišljali su me sa nekim sportistom ili nekim dominantnijim muškarcem. Svi su bili protiv te veze. Kada moj bivši muž i ja prođemo ulicom ili odemo na neko mesto, ljudi su se smejali njemu. Iz inata sam ostala uz njega, a on to nije znao da ceni - ispričala je, pa dala svima na znanje kako se više „neće zaljubljivati u žapce", pa od njih praviti prinčeve.

Sa druge strane, bilo je i žena koje su joj se udvarale.

- Jeste. Slatko sam se nasmejala. Otvoreno su mi prilazile i govorile da nose moju sliku u novčaniku. Osoba sam koja podržava prava homoseksualaca. Zbog toga su me i prozvali svojom gej ikonom.

Po pitanju novca i zarade uopšte - šuškalo se najpre kako su joj na početku karijere nudili ogromne pare samo da se pojavi na jednoj romskoj svadbi i sedi. Upitana da li je pristala, odgovorila je:

- Oduševila sam se ponudom, pošto sam već imala želju da vidim kako izgleda takva svadba. Čula sam da je na jednoj romskoj svadbi glavna zabava bila demoliranje najnovijeg „ferarija" nasred hotela „For sizons". Ništa od toga, pošto je Divnina (majka) bila poslednja, a glasila je: „Ne dolazi u obzir"! - otkrila je za pomenute medije, pa dodala kako joj je inače tada najveći honorar koji je dobila iznosio 80.000 evra.

Jelena Karleuša, ATAImages/ A.A.
 

S kolegama se, pak, nije preterano družila.

- Ne, pošto su se moji iskreni pokušaji završili njihovim pljuvanjem po novinama. Naravno, postoje i oni sa kojima se lepo ispričam. U mnogo boljim odnosima sam sa glumcima. Nedavno sam se upoznala sa Urošem Đurićem, koji mi je otkrio da su mnogi glumci moji fanovi - objasnila je, pa nastavila o tome da li se zbog kojeg sukoba ikada pokajala.

„Baš su se navrzle na mene!"

- Jela sam se što sam im dala na značaju i što su na osnovu mog imena dobijale naslovne strane i televizijske emisije. Osobi poput mene nekad izleti: „Aman, bre, sjašite više!" Na mene su se baš navrzle. Vređale su me, pokušavale da ospore sve što jesam, toliko jadne i bedne u svojoj nameri da svojim primitivizmom umanje drugog, ne shvatajući da time samo pokazuju kakve su one - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike