„Rođen sam sa četiri prsta, pa su me u tučama štedeli!" Kolja otvoreno o detinjstvu: Ispričao i na čemu je roditeljima posebno zahvalan

27.05.2023

22:55

1

Zbog leve ruke mu je, kaže, uvek pružano „ekstra ljubavi"

„Rođen sam sa četiri prsta, pa su me u tučama štedeli!" Kolja otvoreno o detinjstvu: Ispričao i na čemu je roditeljima posebno zahvalan
Nikola Pejaković - Kolja - Copyright ATAImages/A. K.

Nikola Pejaković Kolja se, gostujući u jednoj emisiji, prisetio svog detinjstva, pa i toga kako se manje tukao kao dečak, jer je vršnjacima zbog jednog njega - bilo žao.

- Da bih pričao o detinjstvu, morao bih da gazim baš intimnim stazama. To ne bih, jer mi se menja stav prema roditeljima, a pogotovo kada im se bliži kraj. U tom odrastanju je bilo puno ljubavi s njihove strane. Tokom odrastanja bilo je raznih stvari druge vrste - počeo je bio on u „Realnoj priči", pa dodao:

„Zapravo sam invalid..."

- Rođen sam sa četiri prsta na levoj ruci, zapravo sam invalid, ta ruka mi je manja i uža. Tako da sam imao ekstra ljubav.

- Recimo i u tuči, vršnjaci nisu hteli da me „izvade iz cipela" jer im bilo žao. Te prednosti sam koristio - istakao je on.

Zatim, otkrio je na čemu je roditeljima izuzetno zahvalan.

- Ne znam ko je tačno za to zaslužan, ali recimo taj hendikep nisam toliko osetio. Nemam traume od toga. To sam rano rešio kao svoju prednost, a ne manu. Taj pristup njihov je bio kao da sam normalan, možda je to odradilo posao - objasnio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike