“Danas svako može da snimi pesmu”: Jami otkrila šta misli o pevačkom poduhvatu Jovane Jeremić

25.05.2023

18:48

0

Pevačica je opisala i kakva je bila situacija kada se ona pojavila na muzičkoj sceni

“Danas svako može da snimi pesmu”: Jami otkrila šta misli o pevačkom poduhvatu Jovane Jeremić
Jasna Milenković Jami - Copyright ATAImages/A.A.

Jovana Jeremić je pre nekoliko dana objavila da je snimila pesmu “Roleks”, za koju je uradila i spot. Ona je ovaj poduhvat dugo najavljivala, pa mnoge to nije iznenadilo, kao ni pevačicu Jasnu Milenković Jami.

Kako je Jami otkrila, ona ima mnogo snimaka na kojima Jovana peva njen hit “Čokolada”, a pevačica ističe da je vreme da možda ona ode u voditelje.

ATAImages/Antonio Ahel
Jasna Milenković Jami

- Morate mesto da mi napravite, ja definitivno postajem voditelj. Jovana obožava moju pesmu “Čokolada”, ja ne znam koliko snimaka njenih kako peva tu pesmu ja imam. Ponosna sam što je ta pesma baš moja i što sam ja ta koja je uzor ljudima. Svako može da snimi pesmu. Šta ja na to da kažem?

Jami je ovom prilikom prokomentarisala i pojedine starlete, poput Soraje Vučelić, koja je pre 10 godina želela da snimi album.

- Danas svaka budala može da snimi album. Ja kad sam počela karijeru ultra-mega hitom "Čokolada”, starije kolege su me sjajno prihvatile. Ali ja nikako nisam mogla da, u društvu veličina poput Lepe Lukić ili Zorice Brunclik, preko usta prevalim "koleginice". One su još tad imale ogromne karijere, a preda mnom je tek bio dugačak put. Sramota me bilo da se poredim s njima - rekla je Jami u emisiji “Puls Srbije” i dodala:

24sedam
Jovana Jeremić

- Pa da, svako može da uđe u studio, da se izdere na mikrofon tamo, posle te ja opeglam, provučem kroz autotjun i super. A što niko neće u stomatologe ili u glumice, sve bi da postanu pevačice - zapitala se Jami.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike