Jasna Milenković Jami u vrućem izdanju kleči na krevetu: Pevačicin izgled se za 30 godina drastično promenio! (FOTO)

15.02.2023

23:30

0

Često je meta prozivki zbog estetskih operacija

Jasna Milenković Jami u vrućem izdanju kleči na krevetu: Pevačicin izgled se za 30 godina drastično promenio! (FOTO)
Jasna Milenković Jami - Copyright ATAImages/A.A.

Pevačica Jasna Milenković Jami na muzičkoj sceni pojavila se početkom 90-ih godina prošlog veka, u trenutku kada su njome vladale Svetlana Ražnatović i Dragana Mirković, ali je uprkos tome uspela da se istakne pesmama lakih nota, poput "Čokolade" i "Šibice".

Jami je s godinama drastično menjala svoj fizički izgled, a u poslednje vreme često je na meti prozivki zbog estetskih operacija, uzimajući u obzir da je njeno lice, neki bi rekli, mnogo otečenije nego ranije, te da su joj usne punije.

Na društvenim mrežama se pojavila folkerkina fotografija sa početka njene karijere, tačnije iz 1992. godine, na kojoj ona, sa crvenom kosom, kleči na krevetu u više nego provokativnoj pozi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Podsetimo, Milenkovićeva je u emotivnoj vezi sa Predragom Rankovićem dobila ćerku Leu, koja danas ima 21 godinu. Za sada, Lea nema želju da se bavi pevanjem, a ono što nikako ne može da prođe neopaženo jeste da su majka i ćerka preslikane. Obe imaju dugu plavu kosu, šiške i gotovo iste crte lica. Ono što se njenoj naslednici na društvenim mrežama zamera jeste, što takođe nije odolela trendu plastične hirurgije.

ATAImages/Antonio Ahel
Jasna Milenković Jami, Lea Ranković

"One su iste", "Koliko je operacija uradila majka, toliko i ćerka", "Ima 21 godinu, a cela izoperisana", "Užas, sve su napumpane”, "Okej, razumem donekle Jami, ali devojka od 20 godina da ovako nešto uradi od sebe ne", samo su neki od komentara na račun izgleda Jasnine ćerke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike