„Ozbiljan šmeker, bio i ostao!" Jami slučajno srela slavnog fudbalera, pa napravila „selfi" s njim (FOTO)

18.05.2023

16:05

1

Ovo ju je veoma prijatno iznenadilo

„Ozbiljan šmeker, bio i ostao!" Jami slučajno srela slavnog fudbalera, pa napravila „selfi" s njim (FOTO)
Jasna Milenković Jami - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jasna Milenković Jami ne govori često o svojoj privatnosti, pa tako mnogi ne znaju s kim sa scene ova pevačica ume da provodi vreme. Međutim, slučajni susret s proslavljenim fudbalerom Dušanom Savićem toliko ju je obradovao, da je morala da se pohvali „selfijem" sa njim na Instagramu.

- Ono kad sretneš dragog prijatelja nakon dužeg vremena - istakla je ona u opisu fotografije, pa dodala:

- Ozbiljan šmeker, bio i ostao... Naš Dule Savić.

Podsetimo, Jami još od devedesetih nosi „titulu" fatalne žene s estrade i mnogi su bili oni koji su je zato „pratili u stopu". Među njima, svakako, bilo je i sportista.

 

 

– ...Devedesete su bile plodne godine. Snimite pesmu i svi znate čija je, a ove danas sve liče jedna na drugu, svi isto pevaju. To će nestati, jer se na terenu traže pesme devedesetih. Svi znaju moje pesme „Šibica", „One stvari". Nametali su mi da sam fatalna, nikad ja to nisam potencirala - naglasila je za „Kurir" svojevremeno Jami, pa dodala kako je „ta priča potekla od frajera koji su se vrteli oko nje, a ne od nje same".

– Sportisti, oni su uvek u treningu, dobroj formi, posle utakmice pogotovo. Po mom ukusu su odbojkaši, košarkaši, fudbaleri, ali i golmani - priznala je bila ona tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike