Razrešena misterija pevačicinih problema sa očima: Kejti Peri sada poriče, a ranije je priznala da ima "padajući kapak" (VIDEO)

29.10.2022

15:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je šaljivo na Instagramu objasnila da je sve bio samo "marketinški trik"

Razrešena misterija pevačicinih problema sa očima: Kejti Peri sada poriče, a ranije je priznala da ima "padajući kapak" (VIDEO)
Kejti Peri - Copyright TikTok Printscreen/katyperrytv

Snimak Kejti Peri, sa jednog od njenih koncerata u Las Vegasu, postao je hit na društvenim mrežama! pre nekoliko dana, jer je na njemu pevačica mučila muku sa desnim oko, odnosno kapkom.

Naime, na snimku se vidi Kejti koja je tokom koncerta imala problem da otvori jedno oko na sceni! Dok su fanovi aplaudirali, pevačica je stajala i gledala na jedno oko, dok joj je drugo bilo potpuno zatvoreno. Nakratko je čak i pauzirala nastup dok je prstom pokušavala da otvori oko i održi ga takvim, a korisnici tvitera bili su nemilosrdni pričajući o ovoj temi.

Međutim, pevačica se sada oglasila i otkrila o čemu je zapravo reč.

- Pozdravljam sve svoje fanove i da dođu da vide moj trik za zabave s očima pokvarene lutke uživo u Vegasu sledeće godine - napisala je šaljivo pevačica na Instagramu i dodala da je sve bio samo reklamni trik.

Međutim, kako piše „Newsweek“, Kejti Peri je svojevremeno u muzičkom takmičenju „American idol“ progovorila o problemu „padajućeg oka“.

Naime, u takmičenju se pojavio šesnaestogodišnju Kejbal Kenedi koji je rekao da se oseća jako neprijatno pred kamerama jer ima „lenjo oko“. Pevačica je rekla da nema potrebe da se oseća neprijatno jer i ona ima problem sa desnim kapkom.

 

 

 - I ja imam padajući kapak i bila sam užasno zabrinuta na početku karijere. Onda su moji fanovi napravili grupu posvećenu mom nesrećnom oku, kako bi mu pomogli. Grupa se zvala ‘Ketino padajuće oko’. To je zapravo ovo moje desno oko. Samo užvaj i ne brini o tome - rekla je ona tada.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike