Oglasila se porodica tragično nastradalog Mirka Rašića: Osvrnuli se na priče o dugovima i povredi glave

24.05.2023

15:48

0

Najbliži su bili prinuđeni da reaguju nakon spekulacija koje kruže u javnosti

Oglasila se porodica tragično nastradalog Mirka Rašića: Osvrnuli se na priče o dugovima i povredi glave
Mirko Rašić - Copyright Printscreen/YouTube/Mirko Rašić

Jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) juče je pronađen mrtav u hali u Surčinu, a u javnosti su se odmah pojavile spekulacije uzrocima njegove smrti.

Dok jedni sumnjaju da je u pitanju samoubistvo, drugi su primetili povredu na njegovoj glavi, a Mirkova porodica se sada oglasila i objasnila da povreda koja je vidljiva na snimku datira još od ranije.

Poslednjih dana posebnu pažnju privukla je Mirkova priča o pozajmljivanju novca i vraćanju dugova, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Printscreen/YouTube/Mirko Rašić
Mirko Rašić

- Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima, niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari, jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju - stoji u zvaničnom saopštenju Mirkove porodice.

Beživotno telo Mirka Rašića juče je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebalo da se vidi. Istraga će zvanično pokazati da li je reč o samoubistvu.

Mirkova neutešna verenica, Marijana Rašić, oprostila se od svog izabranika putem naloga na Instagramu, a poslednji ples koji su vežbali za svadbu i najsrećniji trenuci iz emotivne veze, naježili su javnost.

Printscreen/YouTube/Mirko Rašić
Mirko Rašić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike