"Prvi ples koji nije dočekao septembar" Verenica se emotivnom objavom oprostila od Mirka Rašića: Ovako su se pripremali za svadbu (VIDEO)

24.05.2023

13:15

0

Marijana podelila najlepše trenutke iz veze sa tragično nastaradalim jutjuberom

"Prvi ples koji nije dočekao septembar" Verenica se emotivnom objavom oprostila od Mirka Rašića: Ovako su se pripremali za svadbu (VIDEO)
Mirko i Marijana Rašić - Copyright Instagram printscreen/addicted_to_thegym

Juče je odjeknula vest da je poznati jutjuber i automehaničar, Mirko Rašić (33), pronađen mrtav u jednoj hali u Surčinu.

Tragična informacija je zatekla sve njegove prijatelje, ali i hiljade pratilaca na društvenim mrežama, jer je tog jutra, samo devet sati pre nego što je kolega pronašao njegovo beživotno telo, Mirko objavio stori sa pesmom "Svi psi idu u raj", što je slutilo na fatalan ishod.

Najpoznatiji automehaničar u Srbiji iza sebe je ostavio verenicu Marijanu Rašić, koja se nizom fotografija na svom Instagramu oprostila od Mirka.

Osim niza zajedničkih momenata, Marijana je podelila i emotivan snimak plesa sa pokojnim Mirkom, uz pesmu Bijelog dugmeta "Nakon svih ovih godina", a dirljiva poruka naježila je javnost.

- Možemo da računamo ovo u prvi ples koji nije dočekao septembar - napisala je Mirjana, po čemu možemo zaključiti da je svadba bila planirana na jesen.

Njihov ples u celosti možete pogledati u videu u nastavku teksta.

- Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čoveče kod sam upoznala i pored koga sam doživela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspeli da stvorimo na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i delo živeti i dalje, jer kao što si umeo da kažeš, nisi ti za džabe Rašić, živeće tvoja reč zauvek - pisala je Marijana.

- Nikada ponosnija što sam zauvek ostala zvanično tvoja verenica, a nezvanično najponosnija žena na svetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svete moj! Gledaj me, bićeš ponosan, kako si uvek bio. Najponosniji Rašić (pratiću vatromete i zvezde padalice, ne brini). Do kraja sveta - napisala je Mirkova verenica Marijana.

Instagram printscreen/addicted_to_thegym
Marijana i Mirko Rašić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike